Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harkov: Rușii pregătesc un atac de amploare în raionul Vovceansk

Kyiv Post
harkov

Armata ucraineană raportează că rușii pregătesc un atac în raionul Vovceansk din regiunea Harkiv, notează Korespondent, potrivit Rador radio România.

În noaptea de joi spre vineri, armata rusă a efectuat un antrenament, folosind artileria, iar grupuri de recunoaştere au încercat să străpungă linia de frontieră, însă au fost respinse de militarii ucraineni. Publicațiile militare rusești scriu că regiunea Harkiv, în special Vovceansk, a fost puternic bombardată, vineri dimineaţă, în jurul orei 05:00.

Andri Kovalenko, șeful centrului ucrainean de combatere a dezinformării, a transmis că Federația Rusă nu va putea decât să escaladeze situația de la graniță, dar nu va pătrunde spre Harkiv. Potrivit acestuia, acțiunile rușilor sunt previzibile. "Inamicul are resurse pentru o agravare în zonele de frontieră, despre care s-a vorbit şi mai devreme. Este important să nu confundăm acest lucru cu capacitatea de a captura Harkivul, care nu există" - a declarat Kovalenko, avertizând că vor exista multe speculaţii pe această temă.(

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.