Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harlem Gnohere nu mai poate juca în acest sezon din cauza unei accidentări din meciul cu U Craiova

RTV.net
Harlem Gnohere

S-a încheiat sezonul pentru Harlem Gnohere (31 de ani), golgheterul FCSB, îeşit accidentat în meciul U Craiova - FCSB 0-2. Atacantul francez cu origini în Coasta de Fildeş a primit diagnosticul din partea medicilor, iar acesta nu este prea îmbucurător, informează Mediafax.

Citește și: Simona Halep, REACȚIE FULGER după calificarea în sferturile WTA Madrid

Gnohere nu va mai putea fi utilizat de antrenorul Mihai Teja în cele două meciuri care au mai rămas de disputat în play-off-ul Ligii 1 Betano. Gnohere a suferit o ruptură musculară, deşi, din primele informaţii s-a crezut că este vorba doar despre o contractură. Astfel, acesta a devenit indisponibil până la finalul sezonului. Este o lovitură primită de Mihai Teja, dar antrenorul FCSB are în continuare soluţii pe postul de vârf. Este vorba despre Ioan Hora, care a dat un randament bun de când a revenit în Liga 1, şi despre Raul Rusescu, cel tras pe linie moartă de ceva timp.

Pentru FCSB, echipă aflată la cinci puncte de liderul CFR Cluj înaintea ultimelor două runde, urmează meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din deplasare, apoi duelul cu prima clasată, care ar putea fi deja campioană înaintea meciului de pe Arena Naţională. Asta dacă obţine măcar un punct în partida cu Universitatea Craiova, duminică.

Gnohere e golgheterul FCSB în acest sezon, cu 19 goluri marcate în toate competiţiile. Deşi i-a cărat în spate pe cei de la FCSB în prima parte a sezonului, evoluţiile lui Gnohere au mai scăzut în cea de-a doua parte, după ce s-a scris foarte mult despre o eventuală plecare a sa, care nu s-a mai concretizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.