Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Kane, la doar un pas de a semna cu Bayern Munchen

www.gettyimages.com
harry kane

Atacantul englez Harry Kane (Tottenham) a acceptat mutarea la campioana Germaniei Bayern Munchen, după ce cluburile au ajuns la un acord preliminar în privinţa transferului său, scrie ziarul Bild de vineri.

Dacă se va concretiza, transferul lui Kane va fi cel mai scump din istoria Bundesligii, cu o sumă de peste 100 milioane euro, potrivit agerpres.

Cele două cluburi au ajuns la un acord, joi, dar era nevoie de consimţământul lui Kane, care mai are un an de contract, pentru efectuarea transferului. Nici Tottenham şi nici Bayern nu au comentat subiectul.

Bild, fără a cita o sursă, susţine că atacantul englez a acceptat transferul în timpul nopţii trecute şi urmează să semneze un acord pe patru ani.

Harry Kane (29 ani) a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Tottenham, începând din 2011, fiind cel mai bun marcatori din istoria clubului londonez. El este al doilea golgheter all time din Premier League cu 213 goluri, fiind depăşit doar de Alan Shearer (260).

El este, totodată, golgheterul all time al naţionalei Angliei, cu 54 de goluri în 84 de selecţii.

Antrenorul bavarezilor Thomas Tuchel va susţine vineri seara o conferinţă de presă înainte de meciul cu RB Leipzig, prevăzut sâmbătă în Supercupa Germaniei. Bayern va debuta în noul sezon al Bundesligii pe 18 august în deplasare cu Werder Bremen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.