Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Styles, Kanye West şi Billie Eilish, capete de afiș la Coachella 2022

variety.com
Harry Styles

Harry Styles va fi cap de afiş, alături de Billie Eilish şi Kanye West, al ediţiei de anul acesta a festivalului Coachella, cel mai mare eveniment muzical din America de Nord, conform news.ro.

Va fi prima dată când englezul Styles va cânta la festival, iar mai multe surse susţin - potrivit Variety - că el va lansa noi melodii înainte de reprezentaţie. Recent, el a încheiat cel mai mare turneu nord-american susţinut de un artist de la începutul pandemiei.

Harry Styles nu a mai lansat un album de la „Fine Line”, apărut în decembrie 2019.

Kanye West, care şi-a schimbat recent numele în Ye, a fost cap de afiş la Coachella în 2011, iar Billie Eilish a cântat la festival în 2019, când, la vârsta de 20 de ani, a fost cel mai tânăr artist de pe afişul evenimentului. West şi Eilish au fost anunţaţi în urmă cu o săptămână de presă ca fiind headlineri în 2022.

Din lineup-ul anunţat miercuri seară de organizatori fac parte Lil Baby, Daniel Caesar, Phoebe Bridgers, Big Sean, Megan Thee Stallion, 21 Savage, Danny Elfman, Doja Cat, Joji şi Run the Jewels. Presa americană scrie că şi Swedish House Mafia ar urma să cânte la festival, însă nu a fost deocamdată confirmat.

Festivalul, deja sold out, este programat să aibă loc anul acesta în weekendurile 15 - 17 aprilie şi 22 - 24 aprilie, în locul obişnuit, Empire Polo Ground din Indio, California. Pentru ediţia de anul acesta au fost vândute 125.000 de bilete/ zi.

Având în vedere creşterea numărului de infectări cu SARS-CoV-2 şi amânarea ori schimbarea programului mai multor evenimente, există riscul ca şi acest festival să sufere modificări.

Ediţia de anul acesta, a 21-a, trebuia să aibă loc în 2020, însă a fost amânată până acum din cauza pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.