Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harta buncărelor din România. Peste 5000 de adăposturi disponibile pentru români

b365.ro
buncar

IGSU a lansat o hartă din care aflăm că există peste 5000 de buncăre şi adăposturi pe care românii le pot folosi în caz de necesitate.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a făcut publică harta buncărelor din România, hartă ce poate fi accesată oricând pe site-ul adapostulmeu.ro.

Pe măsură ce harta este mărită, locaţiile adăposturilor antiaeriene apar mai detaliate, astfel încât, românii pot identifica mai uşor care este cel mai apropiat buncăr din zona în care locuiesc.

De asemenea, odată identificat cel mai apropiat adăpost, în momentul în care daţi click pe acesta, o fereastră apare şi vă indică exact adresa buncărului, dar şi un alt buton care vă duce în Google Maps pentru a obţine exact direcţia, astfel încât să ajungeţi cât mai rapid.

Totuşi, multe dintre aceste buncăre sunt folosite de ani de zile pe post de cămări, unde locatarii îşi ţin borcanele de murături, anvelopele maşinilor, bicicletele sau alte bunuri.

Iar asta se întâmplă cu acordul autorităţilor locale, singura condiţie fiind acea că, în caz de necesitate, adăposturile să fie eliberate în termen de 24 de ore, notează antena3.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.