Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HARTA PANDEMIEI CU CORONAVIRUS - Indică locurile cu cele mai multe cazuri confirmate şi decese produse de virus

https://dailystarpost.com/
Harta coronavirus

Pe internet apărut harta activă a evoluţiei pandemiei cu cornavirus, pe respectiva pagină utând fi accesate infrmaţii în timp real referitoare la zonele efectate, numărul cazurilor confirmate şi a deceselor înregistrate, precum şi cum evoluează răspândirea virusului în lume.

Pe pagina de internet https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 oamenii găsesc înclusiv un grafic actualizat el evoluţiei numărului de cazuri în decurs de zile sau ore.

Astfel, potrivit datelor furnizate de sursa citată, există până în prezent 56 de decese provocate de virus şi 49 de persoane total recuperate după infecţia captată.

Citeşte şi: Buletine noi! CTP, reacție la isteria apărută: 'Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni'

Totodată sursa citată prezintă în timp real şi numărul tota de confirmări de infecţie cu coronavirus la nivel mondial, numărul actual fiind de 2019, dintre care 1979 de confirmări vin din China, şapte din Tailanda, 5 din Hong Kong, trei din franţa, 3 din Malaezia, 3 din Singapore, 3 din Coreea de Sud, 3 în Taiwan, doua în Japonia, două în Macau, două în SUA, 2 în Vietnam şi una în Nepal.

Cele mai multe infectări sunt potrivit sursei citate în oraşul Hubei, 1052 de cazuri confirmate, urmat de Zhejiang, cu 102 de confirmări.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.