Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harvey Weinstein s-a predat: Peste 100 de femei, printre care și mega-vedete de la Hollywood, l-au acuzat de VIOL - VIDEO

Harvey Weinstein

Producătorul Harvey Weinstein s-a predat vineri autorităţilor din Manhattan, New York, şi este aşteptat ca el să fie pus sub acuzare, potrivit The Hollywood Reporter.

Acuzat de zeci de femei din industria cinematografică de hărţuire, abuz şi agresiune sexuală, Weinstein - care a fost centrul celui mai amplu scandal sexual de la Hollywood, care a izbucnit în octombrie 2017 - a venit vineri la circumscripţia din cartierul Tribeca, purtând două cărţi.

Citește și: Ministerul Finanțelor reacționează după informațiile apărute în presă! Subordonaţii lui Teodorovici neagă tot

Nu a făcut nicio declaraţie.

El este anchetat, în afară de poliţia din New York, de autorităţi din Los Angeles şi Londra, pentru acuzaţii de viol, scrie news.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă

Weinstein, în vârstă de 66 de ani, ar putea fi acuzat la New York pentru agresiune sexuală asupra Luciei Evans, incident care ar fi avut loc în 2004, la birourile Miramax, companie pe care el a înfiinţat-o.

Arestarea lui pune capăt mai multor luni de speculaţii. În 2014, el a evitat arestul - după ce a fost anchetat de NYPD - pentru hărţuirea modelului italian Ambra Battilana. La acel moment, procurorul Manhattan, Cy Vance, a decis să nu îl pună sub acuzare, hotărâre criticată în ultima jumătate de an.

Citește și: Euro își ia revanșa în fața leului! Cursurile pieței valutare de vineri, 25 mai 2018

Special Victims Division şi biroul lui Vance au condus ancheta privind acuzaţiile de agresiune sexuală aduse lui Weinstein în ultimele luni.

Avocatul producătorului, Ben Brafman, a negat acuzaţiile şi a transmis că niciun contact sexual nu a avut loc fără consimţământ.

Citește și: Vești mari pentru Armata Română! Contractul de sute de milioane a fost atribuit .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.