Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hassan Rouhani a promis că Iranul nu va renunța la rachetele sale balistice

AFP
Hassan Rouhani Ali Khamenei

Preşedintele american, Donald Trump, nu va avea succes în confruntarea sa cu Iranul, la fel cum a eşuat şi Saddam Hussein, a afirmat preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, făcând referire la războiul dintre Iran şi Irak. Rouhani a promis că Teheranul nu va renunţa la rachetele sale balistice, scrie Reuters prluată de nes.ro.

Relaţiile dintre SUA şi Iran sunt tensionate după ce Trump a retras Statele Unite din acordul nuclear din 2015 şi a reimpus sancţiuni asupra Teheranului. Iranul a sugerat în ultimele săptămâni că ar putea lua măsuri militare în Golf pentru a bloca exporturile de petrol ale altor ţări drept răspuns la sancţiunile impuse de SUA.

Citește AICI unde ar fi lucrat părinții iubitei lui Liviu Dragnea!

„Acelaşi lucru se va întâmpla cu Trump. America va avea aceeaşi soartă ca Saddam Hussein”, a declarat Rouhani într-un discurs difuzat în timp real de televiziunea de stat. „Iranul nu îşi va abandona armele de apărare... inclusiv rachetele care deranjează atât de tare America”, a adăugat el. Sâmbătă, la Teheran, a avut loc parada militară anuală iar presa de stat a informat că la eveniment au participat 600 de nave în exerciţiile maritime, la o zi după ce Iranul a organizat exerciţii militare aeriene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.