Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hatayspor, omagiu pentru Christian Atsu şi Taner Savut, la un an de la cutremurul devastator din 6 februarie 2023

Getty Images
cutremur japonia

Oficiali, staful trehnic şi jucători ai echipei Hatayspor i-au omagiat, marţi, pe fotbalistul Christian Atsu şi pe directorul sportiv Taner Savut, care au murit în urmă cu un an, în cutremurul din Turcia de la 6 februarie 2023, potrivit news.ro.

Grupul de la Hatayspor a depus garoafe în locul în care se afla clădirea în care locuiau cei doi, unde acum a rămas doar moloz.

“Membrii consiliului de administraţie, staful tehnic şi jucătorii noştri au depus garoafe la Ronesans Residence, în memoria fotbalistului nostru Christian Atsu şi a directorului nostru sportiv Taner Savut, care şi-au pierdut viaţa în cutremurul din 6 februarie. Nu vă vom uita”, a notat Hatayspor pe Facebook.

Ronesans Residence, situat în cartierul Ekinciler din Antakya, era descris de dezvoltatori ca "un colţ de paradis", însă a fost distrus de cutremure.

Potrivit presei locale, aproape o mie de persoane şi-au pierdut viaţa acolo. Printre cei care au decedat s-a numărat şi Christian Atsu, fotbalistul ghanez de la Hatayspor. Atsu, al cărui corp a scos de sub dărâmături în a 12-a zi de la cutremur, a fost înmormântat în ţara sa, Ghana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.