Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haz, dramă și răspunsul la o serie de abuzuri fac deliciul premierelor de weekend pe marile ecrane

Phoenix
cinema

Haz între fete, dramă românească cu dragostea pe primul plan și răspunsul profesionistelor dintr-o televiziune americană la o serie de abuzuri celebre fac deliciul premierelor de weekend în cinematografele românești în cel de-al doilea weekend din an, potrivit Mediafax.

Ce face omul pentru audiență și în spatele ei urmărește Producția ”Bombshell: Scandalul”, în regia lui Jay Roach spune povestea femeilor care au decis să îi facă față lui Roger Ailes, a cărui poveste spectatorii o știu și din serialul ”Cea mai puternică voce/ The Loudest Voice”. Seful de la televiziunea de știri Fox News a realizat cea mai cunoscută a cărui carieră a fost presărată cu acuzații de hărțuire și abuz ca și de înțelegeri încheiate în afara tribunalului pentru a asigura tăcerea victimelor sale. În rolurile principale sunt Margot Robbie, Charlize Theron și Nicole Kidman.

Cum arată tensiunea la locul de muncă în televiziune se gustă aici cu tot cu melodia cântată de Billie Eilish
https://youtu.be/dXeWfSYrx1g

Primul film românesc ajuns pe ecrane în 2020 este ”Dragoste 2. America”, în regia lui Florin Șerban. Regizorul premiat cu ani în urmă pentru ”Eu când vreau să fluier, fluier”, continuă seria de pelicule dedicate iubirii. Igor Babiac, Emõke Pál și Constantin Dogioiu țin capul de afiș pentru pelicula dedicată momentelor în care povestea de dragoste se termină.

Imagini din noul film prezentate în cuvintele Sf.Augustin pot fi văzute aici https://youtu.be/VGjtMe7-6pc

”Like a Boss” e comedia începutului de an. Două prietene au cele mai diferite abordări pentru conducerea micii firme de cosmetice pe care o dețin împreună. Salma Hayek apare în această producție alături de Rose Byrne și Tiffany Haddish și joacă rolul celei care pare să le dea un motiv celor două femei pentru a încerca să obțină ceva mai mult din propria lor afacere.

Altfel, hazul uneia dintre primele comedii care ajung pe ecrane în 2020 are acest punct de pornire https://youtu.be/HOhSCqNLYas .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.