Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HBO Max s-a lansat în Europa. De anul viitor și în România

newmoney.ro
hbo max

HBO Max, platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, şi-a început marţi lansarea progresivă în Europa, primul pas fiind deja făcut prin oferirea serviciilor în ţările scandinave, dar şi în Spania şi Andorra, transmite AFP, citat de agerpres.

Oferta HBO Max pe vechiul continent vine pe o piaţă deja aglomerată, unde sunt prezenţi Netflix, Disney+, Amazon prime Video sau Apple. Însă, HBO Max are argumente bune în catalogul său: serialele 'Game of Thrones' şi 'Sex and the City', precum şi filmele Warner, care vor fi disponibile la şase săptămâni după lansarea lor în cinematografe.

Pentru a-i convinge pe clienţii din cele şase ţări unde HBO este deja prezent - din 2012 în Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, iar din 2016 în Spania şi Andorra - HBO Max propune un abonament anual cu o economie de 30%. HBO Max va costa în fiecare lună 89 de coroane (8,80 de euro) în Suedia şi Norvegia, 79 de coroane (10,5 euro) în Danemarca şi 8,99 euro în Spania şi Finlanda.

În plus, pentru prima lună, grupul a lansat o promoţie specială care durează 30 de zile: o reducere de 50% la preţul lunar al abonamentului, potrivit unui comunicat de presă.

După aceste şase ţări, anul viitor vor urma alte 21 de ţări din Europa, inclusiv România, unde HBO are deja servicii, dar şi în ţări unde până acum nu era prezent, precum Ţările de Jos şi Turcia.

Această platformă de streaming deţinută de gigantul american al telecomunicaţiilor AT&T a fost lansat iniţial în luna mai 2020 în SUA, după ce rivalii săi Apple şi Disney şi-au lansat propriile lor platforme încă de la finele lui 2019, fără a mai vorbi de Netflix, Amazon sau Hulu, prezente de mai mulţi ani pe acest segment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.