Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hectare întregi cuprinse de flăcări în Caraș-Severin. Autoritățile sunt în ALERTĂ

Libertatea.ro

Intervenţia în Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei continuă marţi, pentru a patra zi, însă focul s-a extins pe o suprafaţă estimată la trei hectare, într-o zonă inaccesibilă, anunță Agerpres

"Elicopterele au efectuat deja, în această dimineaţă, o misiune de recunoaştere şi două aruncări cu apă iar în momentul de faţă sunt în zbor. După recunoaşterea efectuată în elicopter, incendiul pare să se fi extins într-o zonă imposibil de parcurs pe jos. Suprafaţa afectată se estimează a fi de trei hectare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Vezi şi: Avertismentul specialiștilor: 37 de substanțe chimice în farfuria de 1 Mai!

Pentru stingerea incendiului acţionează 140 de persoane din partea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj şi Timiş, personal al Direcţiei Silvice Caraş-Severin şi rangeri ai Parcului Naţional Domogled - Valea Cernei. 

În prezent, eforturile se concentrează pe limitarea pagubelor şi lichidarea incendiului, cauza probabilă a izbucnirii focului urmând a se stabili la finalul intervenţiei. 

Un turist a anunţat vineri după-amiază un incendiu în zona oraşului Băile Herculane, în Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei. Incendiul se manifesta la o plantaţie de pin negru de Banat şi subarboret şi exista pericolul extinderii la o pădure de fag.

Vezi şi: Trucul care te ajută să mănânci pâine FĂRĂ să te îngrași .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.