Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Heliportul de pe Insula Belina a apărut ÎNTRE DOUĂ DRUMURI cu elicopterul - 'TOTUL avea legătură cu Liviu Dragnea', s-a confesat pilotul

Facebook
grindeanu ciolacu dragnea barca

Tribunalul București a reluat, marți, audierile din dosarul trecerii insulei Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, iar judecătorul l-a audiat pe cel de-al doilea pilot de elicopter care îl transporta regulat pe Liviu Dragnea și oamenii săi pe insulă.

Acesta a întărit declarația dată de colegul său, audiat la un termen anterior, și a explicat că heliportul improvizat clădit pe insulă a apărut după prima cursă efectuată pe insulă.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Pilotul, Victor Bratu, i-a povestit în detaliu judecătorului cum îl ducea pe Dragnea sau cum îl lua de pe insulă, și a oferit detalii și despre consilierul Adrian (Mlădinoiu- nr.)

„Llucrez la Cobrex Trans. Se ocupa cu zboruri private. Am făcut zboruri la insula Belina cu elicopterul. Atunci eu nu știam ca e o insulă. Credeam ca e o zona neamenajată.

Citește și: DNA a găsit la DIICOT interceptări care îl ÎNFUNDĂ pe fostul vicepreședinte PSD Caraș - Transcrierea acestora, motivul prelungirii măsurii preventive

Am fost cam de 5-6 ori. Singura schimbare a fost locul e aterizarea. Din  zona sălbatică devenise o platformă mică amenajată din beton.

La primul zbor a fost ciudată aterizarea. Din cauza vegetației abia am putut ateriza în siguranță. Noi am cerut să se taie vegetația sau să se facă ceva pentru aterizare.

La primul zbor am fost cu proprietarul elicopterului. El a făcut demersurile. Pe insula îl transportam pe domnul Dragnea și alte persoane. Domnul Adrian de la SPP care era consilier mai mergea.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Cu el țineam legătură când îl luam. Țineam legătură cu Adrian. .. ca exemplu, l-am luat de la Băneasa unde nu putea intra nimeni.

O dată au fost mai multe persoane. Am apreciat că toate din SPP. Părea o organizare mai mare. Au fost momente în care îl duceam pe insula. Alte momente în care îl luam de acolo. De regula îl luam singur.

De obicei aceste zboruri erau în 2016 sau 2017. În campania electorală. Puteau fi și chestii organizatorice. Știu că îl lăsam colo pe Dragnea și dura o perioada până apela iar la serviciile noastre. Nu știu de ce rămânea, sau dacă rămânea acolo.

Nu avea sisteme luminoase sau ceva platforma aia. Putea fi construită de oricine. Dar a fost făcută la cererea noastră.

Citeşte şi: Probleme MARI pentru ex-magistraţii DNA Onea şi Negulescu - Instanţa supremă a validat trimiterea în judecată a celor doi iar dosarul se va judeca

Noi am cerut doar să se curețe locul . Nu știu cine și ce a dispus.

DNA: ați făcut deplasări și fără pasageri? Sau fără Liviu Dragnea.

Nu îmi aduc aminte . Sigur nu făceam transport de agrement propriu. Totul avea legătură cu Liviu Dragnea.

Avocat: a transportat-o pe Sevil Shhaideh ?

Nu am transportat-o vreodată. O știu din vedere dar nu am transportat-o”, a explicat martorul în fața judecătorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.