Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hellvig, garantat de Antonescu

hellvig eduard

Eduard Hellvig, nominalizat de preşedinte pentru şefia SRI, este un prieten pentru senatorul liberal Crin Antonescu, cu care acesta a colaborat foarte strâns.

'Am avut o relaţie de prietenie şi de colaborare foarte strânsă cu domnul Eduard Hellvig. Cei care, probabil, cred, care lucrează în serviciile secrete, chiar dacă e vorba de liderul civil al acestor servicii, pot să-şi exercite prieteniile mai puţin. E un om pe care îl cunosc bine şi de care am fost în toţi aceşti ani foarte apropiat', a declarat duminică seara, la B1 TV, Antonescu.

Antonescu spune că este optimist în privinţa activităţii viitoare a lui Hellvig, afirmând că rămâne de văzut dacă acesta se va şi descurca în funcţia de şef SRI. 

'Am previziuni optimiste. Cred că este o alegere bună, am salutat-o chiar în seara în care s-a comunicat public. Este cum cred că ştie toată lumea- foarte greu, este unul dintre cele mai grele lucruri în acest moment, în aceste împrejurări, în această stare a politicii româneşti, să conduci acest serviciu atât de important. Cred că este o alegere bună pe care o susţin ca parlamentar, o votez. Mă bucură într-un fel, pentru că este un om pe care îl cunosc şi în care am avut la rândul meu foarte multă încredere', a completat el.

Sursa: Agerpress

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.