Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hemoragie la PSD: Încă un deputat a plecat din partid

PSD2

E hemoragie în PSD înainte de alegerile parlamentare. Mai mulți parlamentari ai partidului au demisionat și s-au înscrie în Partidul România Unită, condusă de Bogdan Diaconu. Cea mai recentă achiziție a PRU e Cristian Rizea, deputat, fost șef al PSD Sector 5 și omul care era văzut viitorul primar al Sectorului 5. El s-a retras din cursa electorală după ce a fost pus sub acuzație de DNA.

Procurorii DNA au trimis Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie dosarul în care deputatul Cristian Rizea este cercetat sub control judiciar pe cauţiune pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, alături de omul de afaceri Lucian Colţea.

”Bine ai venit, Cristi! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (Brăila) Cristian Rizea a ales să iasă din PSD și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici...îl așteptăm pe VP!”, e mesajul lui Bogdan Diaconu.

Liderii PRU se laudă că mare parte a organizației PSD Sector 5 va trece la PRU. Această organizație urmează să fie condusă chiar de deputatul Cristian Rizea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.