Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Henry Kissinger, fost secretar de stat american, trecut de Ucraineni pe lista neagră: 'Un complice la crimele autorităților ruse împotriva Ucrainei'

www.theatlantic.com
henry kissinger

Fostul secretar de stat și consilier pentru securitate națională al președintelui Statelor Unite, Henry Kissinger, a ajuns în baza de date ucraineană "Peacemaker". El a fost pe trecut pe lista neagră din cauza participării la "operațiunea specială de informare a Rusiei împotriva Ucrainei", potrivit agenției Unian.

„Participarea la operațiunea specială de informare a Rusiei (o țară agresoare și teroristă) împotriva Ucrainei. Răspândirea narațiunilor de propagandă și șantaj ruso-fascist - război nuclear, declin global, foamete, șocul migrației, ofensiva Chinei etc. în schimbul trunchierii teritoriului ucrainean (minim - la 24 februarie, maxim - fără Donețk, Luhansk și tot sudul, inclusiv Odesa). Un complice la crimele autorităților ruse împotriva Ucrainei și a cetățenilor săi”, se arată în raport.

Pe 25 mai, Kissinger, în timpul unui discurs la Forumul Economic Mondial de la Davos, a declarat că Ucraina ar trebui să negocieze cu Rusia, chiar dacă i se cer concesii din partea acesteia, cum ar fi cedarea unor teritorii. Potrivit fostului secretar de stat american, negocierile dintre Federația Rusă și Ucraina ar trebui să înceapă în următoarele două luni, înainte ca războiul să ducă la consecințe care nu vor fi ușor de depășit.

Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei, l-a numit pe Kissinger "un alarmist de la Davos".

Președintele Volodimir Zelenski a răspuns dur la propunerea fostului secretar de stat american Henry Kissinger de a accepta pierderea unei părți din teritorii în schimbul încheierii războiului. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.