Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HEXI PHARMA: Soţia lui Dan Condrea, interviu în PREMIERĂ. Mesaj pentru pacienţii din spitale/ VIDEO

Uliana Ochinciuc

Uliana Ochinciuc, ultima soţie a lui Dan Condrea, a avut o primă apariţie la o televiziune de la izbucnirea scandalului Hexi Pharma. În direct la România TV, aceasta a explicat cum a trăit Dan Condrea de la izbunirea scandalului până în ziua în care a murit într-un accident rutieri, a vorbit despre fosta soţie a patronului Hexi Pharma şi despre acuzaţiile care i-au fost aduse defunctului său soţ.

Uliana Ochinciuc a transmis şi un mesaj pacienţilor din spitalele care au folosit produse de la Hexi Pharma. "Pot să vă spun că Dan Condrea a avut încredere în aceşti dezinfectanţi şi eu am încredere. Folosesc aceşti dezinfectanţi în casă, copii mei i-am dezinfectat cu aceşti dezinfectanţi si nu Hexi Pharma este de vină pentru infecţiile nosocomiale din spitale", a afirmat soţia lui Dan Condrea.

Principalele declaraţii ale Ulianei Ochinciuc:

Spre marea mea bucurie, iti dai seama in momentele grele cati sunt alaturi de tine si iti dai seama cati oameni au tinut la Dan. Sunt pacienti care imi scriu si imi spun ca imi sunt alaturi.

Sunt incompleta... Imi este greu sa vorbesc.

Testamentul l-a facut in 2013, nu stiu de ce, probabil că a fost mereu precaut si a vrut sa-l faca... Mi-a spus de acel Codicil si i-am spus ca nu ma intereseaza, acest testament nu are nicio valoare fara el.

Era in stare se soc... Nu stia ce se intampla, nu dormea noptile, uneori nu dormea nopti intregi. Lucrurile care il presau cel mai mult erau ce se scria in presa.

Se gandea la oamenii care au murit in spitale din cauza infectiilor, era foarte afectat dupa ce se intorcea de la avocati, nu stiu ce vorbeau acolo, dar il vedeam cat era de afectat...

Avea o intalnire stabitila pentru luni, 23 mai, la care nu a mai ajuns.

Cred ca a preferat sa moara decat sa treaca prin ceea ce trecea... Am vorbit cu el la ora 6.00, inainte de accident, nu mi s-a parut schimbat sau dubios, l-am intrebat cine se duce s-o ia pe Magda si mi-a spus cine si ca ajunge intr-o ora acasa.

Nu mi-a vorbit de sinucidere, dar mi-a spus ca mai bine nu ar mai trai, de la intalnirile cu avocatii venea schimbat, dar mi-a spus ca nu-si imagineaza viata fara noi, imi spunea ca cel mai grav lucru ar fi sa nu mai fie langa noi.

Îi era frica de inchisoare? Cui nu i-ar fi frica? Avea bagajul pregatit, se pregatea de inchisoare, l-am surprins uitandu-se pe net la lucrurile cu care are voie in inchisoare...

Nu mi-a spus ca ar fi citat la parchet, nu cred ca stia, nu cred ca era citat ca inculpat.

(Legat de prieteni in SRI sau SIE) Nu am cunostinta... nu stiu de asa ceva, sunt convinsa ca nu este nimic.

L-am sunat cand ajunge acasa si mi-a raspuns un domn politist. Cand mi-a spus mi-a fugit pamantul de sub picioare, mi-a spus ca nu este o idee buna sa ma duc acolo, dar nu am putut sta acasa, am ajuns acolo si nu m-am apropiat, nu l-am vazut atunci, in seara aceea.

Cand iubesti un barbat, ii stii toate firele din cap, nu era nevoie sa ma apropii prea mult ca sa-l recunosc.

Testele ADN s-au realizat si... au fost luate probe de la copii... copilul a aflat in seara accidentului.

Cred ca probele sunt suficiente, a rezultat clar ca el era.

David este prea mic, nu cred ca intelege, ma intreaba mereu cand vine tati si de ce nu vine, Magda era afectata, cat a stat la mine am incercat sa o securizez, sa o asigur ca o sa fiu si mama si tata, o cresc de la 4 ani.

Stiti foarte bine cum a ajuns la mama naturala... Am o relaţie apropiata cu Magda, imi spune mami, la 5,5 ani a venit la mine si a spus: "Pot sa-ti spun mami?"

(Despre fosta soţie a lui Concrea) Nu vreau sa ma lupt, nu am nimic cu aceasta doamna, nu-i vreau raul. Mi-este mila de ea, ii inteleg durerea.

O sa incerc sa obtin custodia, prioritatea mea este copilul, vreau sa traiasca in pace si armonie, fratele ei intreaba mereu de ea.

Nu i-a refuzat niciodata vizitele, doar in cazurile in care starea de sanatate nu-i permitea. Nu stiu multe despre starea sa de sanatate, stiu doar ca are niste probl psihiatrice, a fost internata de nenumarate ori, eu nu am cunoscut-o personal, nu am nimic cu ea. Nu are voie sa-si vada copilul fara sa fie bunica de fata... ma rog, sa nu fie Magda in pericol.

Firma nu mai functioneaza de cand a declansat scandalul, unii au plecat, altii au ramas sa rezolve.

Nu am avut nicio calitate in aceasta firma, decat de actionar, nu m-am implicat in managementul firmelor, nu am cunoscut activitatea firmelor, eu sunt medic, imi place ce fac, ca sa fii medic bun trebuie sa inveti toata viata. Nu m-am implicat niciodata...

Dan avea mare incredere in produsele lui, era convins ca substanţele pe care le vindea erau bune.

Sunt convinsa ca nu au murit oameni din cauza asta, si la spitalul la care lucrez se foloseau, si colegii erau multumiti.

Condrea mi-a fost pacient, l-am cunoscunt in 2010, in 2012 ne-am casatorit... Eu m-am nascut in Ungheni/Moldova. În 2002 prin concurs am fost admisa la Universitatea de Medicina.

Era foarte sigur pe el, nu-si explica ce s-a imtamplat, nu-si explica a cui este vina... Îi era rusine de tot.

(Despre offshore) Acei bani i-a transfert sotul meu din contul lui, nu din firma, nu l-am intrebat de ce face transferuri... Nu m-a interesat... Mi-a spus ca sa am din ce trai, daca va fi inchis.

Fratii mei sunt olimpici... Fac parte dintr-o familie de oameni onesti... Orasul unde locuiesc parintii mei nu este foarte mare, fratele meu este cunoscut ca om, ca doctror, este un om minunat. Parintii m-au sustinut, au venit aici.

(Dan Condrea) citea presa toata ziua si comentariile oamenilor si devenea tot mai depresiv.

S-ar putea sa fie un accident de oboseala, nu dormea de 4 zile, sau un moment de nebunie, nu stiu ce sa spun...

Avea constiinta, onorare, era in stare de soc.

Nu cred ca ne-ar fi lasat, nu cred ca s-a sinucis... Se pregatea sa mearga la o alta echipa de avocati.

La parchet am fost audiata ca martor... Eu am spus tot ce am stiut si asta a fost.

Ati simtit ca sunteti monitorizati? Nu, nu

(Despre maşina pe care o conducea în momentul accidentului) Nu mai voia sa conduca masina cu care a fost vazut cu dl Tolontan, voia sa fie invizibil... Era masina firmei.

(De unde i s-au tras problemele lui Condrea) Cred ca de la concurenta... Cineva care voia poate sa se extinda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.