Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hezbollah atacă dezlănțuit în Israel și amenință: Este războiul dinaintea războiului

South Front
Hezbollah

Gruparea Hezbollah a lansat un atac extrem de puternic în nordul Israelului și amenință că acesta este doar ”războiul de dinaintea războiului”. Ministrul Apărării din Israel, Ioav Galant, s-a dus de urgență în zonă pentru a inspecta situația în teren.

Hezbollah au lansat, încă de sâmbătă dimineața, un atac cu tiruri de rachete și anti tanc.

Ministrul apărării, Yoav Galant, a organizat în această dimineață (sâmbătă) o evaluare a situației operaționale în Divizia 91, împreună cu comandantul diviziei, locotenent-colonelul Shai Claffer, comandanții de brigadă și alți ofițeri de rând și de rezervă.

Ministrul Galant a primit o imagine de ansamblu a desfășurării forțelor pe linia de frontieră și în așezările din apropiere și a ascultat de la comandanți despre acțiunile lor de protejare a așezărilor și de contracarare a terorismului în zonă.

IDF a atacat două echipe ale grupării Hezbollah, la granița cu Liban, acolo unde a fost lansat un atac în zona Muntelui Dov  Supravegherea IDF a identificat echipa și o aeronavă cu pilot a atacat-o de la distanță. De asemenea, teroriștii au lansat cu puțin timp în urmă o rachetă antitanc spre zona Margaliot, supravegherea IDF a identificat echipa și o aeronavă cu echipaj de la distanță a atacat-o .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.