Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidroelectrica a finalizat modernizarea stațiilor de 110kV aferente CHE Voila și CHE Viștea

hidroelectrica

Hidroelectrica a terminat lucrările de modernizare și urmează să pună în funcțiune stațiile de 110kV aferente CHE Voila și CHE Viștea.

Hidroelectrica anunță că a admis recepțiile la terminarea lucrărilor de modernizare a stațiilor de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila și CHE Viștea, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul / VIDEO

Lucrările, în valoare totală de 1,28 mil. lei (550 mii lei stația 110kV Voila și 680 mii lei stația 110kV Viștea) sunt parte din obiectivul de investiții Hidroelectrica ”Modernizare stații 110kV Sector Olt Superior” și au fost realizate în conformitate cu graficul de execuție aprobat.

Cele două stații, care intră într-un nou ciclu de viață și exploatare ca urmare a efectuării modernizărilor, au beneficiat de lucrări de montare ale echipamentelor de 110 kV noi, lucrări de construcții, realizarea de lucrări de circuite secundare și instalații noi.

„Suntem mulțumiți de faptul că lucrările de modernizare a stațiilor de 110kV se desfășoară fără întârzieri și putem astfel urmări îndeaproape graficul de realizare pe care ni l-am propus pentru acest an. Fiecare pas contează, fiecare modernizare sau retehnologizare aduce un plus de siguranță în exploatare și certitudinea că obiectivele noastre vor răspunde prompt solicitărilor SEN și vor fi disponibile mulți ani de acum înainte”, a declarat Bogdan Badea, președintele directoratului Hidroelectrica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.