Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidrologii au emis o atenționare Cod galben de inundații în Braşov și Covasna

stiripesurse.ro
avertizare hidrologica galben cod

În bazinul hidrografic Târlung există pericol imediat de inundații, anunță Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis vineri seara o atenţionare Cod galben de inundaţii pentru intervalul vineri ora 21.30 - sâmbătă ora 9.00.

Scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție se pot produce în bazinul hidrografic Târlung - bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior.

„Ca urmare a precipitaţiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe unele râuri din bazinele hidrografice: Târlung – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, județele Braşov, Covasna”, informează Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.