Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton și-a manifestat compasiunea și sprijinul pentru ducesa Meghan de Sussex: Este 'inexplicabil' tratamentul la care o supune presa

New York Times
Hillary Clinton

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton și-a manifestat compasiunea și sprijinul pentru ducesa Meghan de Sussex, calificând drept "inexplicabil" tratamentul la care aceasta este supusă de presa britanică, potrivit newsweek.com, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat pentru publicația britanică The Sunday Times, Hillary Clinton și fiica acesteia, Chelsea Clinton, și-au exprimat compasiunea și sprijinul pentru ducesa de Sussex. Acestea au susținut că Meghan a fost "curajoasă" pentru că a intentat un proces împotriva tabloidului britanic Mail on Sunday, acuzat că ar fi editat și publicat în mod ilegal materiale despre ducesă.

"Vreau să spun că felul în care este tratată este inexplicabil. Dacă explicația constă în faptul că este metisă, atunci să le fie rușine tuturor", a declarat Hillary Clinton.

În același timp, Chelsea Clinton a lăudat-o pe ducesa Meghan pentru că a continuat să sprijine cauze apropiate ei, precum emanciparea femeilor.

Citește și: Cântăreaţa k-pop Sulli a fost găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul

"Cu mândrie, a început prin a avea o carieră ce i-a dat o voce pe care, din fericire, continuă să o folosească. Oricine posedă capacitatea de a sparge matrița a ceea ce este deja stabilit este tratat, din nefericire, cu irascibilitate și critici pe care nu le înțeleg. Am văzut acest șablon în mod repetat", a spus Chelsea Clinton.

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au informat, la începutul lunii octombrie, că au intentat un proces împotriva unui tabloid britanic din cauza folosirii în mod eronat a unor informații private și încălcării unei legi privind protecția datelor.

"Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic, care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe - o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru", a declarat atunci prințul Harry printr-un comunicat.

"Conținutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal și cu intenția de a manipula cititorii", a adăugat prințul Harry.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită cu prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.