Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton și Donald Trump câștigă, mai fac un pas uriaș spre nominalizări/ VIDEO

election sua alegeri

Donald Trump a câştigat marţi alegerile primare republicane în statul New York, potrivit estimărilor televiziunilor republicane, relatează AFP şi Reuters.

Potrivit primelor rezultate parţiale, valabile pentru 1% din voturi, Donald Trump a obţinut 69,5% din voturi, guvernatorul de Ohio, John Kasich, 18,3%, iar senatorul de Texas Ted Cruz - 13,6%. 

Donald Trump ar putea câştiga toţi cei 95 de delegaţi ai statului New York dacă obţine peste 50% din voturi la nivelul statului şi în fiecare dintre districtele pentru alegerea reprezentanţilor în Congresul SUA. 
___

Hillary Clinton a câştigat marţi alegerile primare democrate din statul New York, făcând un pas în plus pentru a-şi asigura nominalizarea partidului pentru a intra în cursa prezidenţială, au anunţat televiziunile americane, relatează AFP şi Reuters.

Hillary Clinton, trebuie să câştige la New York pentru a face uitată o serie de şapte victorii în opt state ale lui Bernie Sanders de la 22 martie, mai ales în contextul în care campania între cei doi a fost tensionată. 

Statul New York este cu atât mai important cu cât este al doilea, după California, în ceea ce priveşte numărul de delegaţi: 247 în cazul democraţilor şi 95 în cel al republicanilor.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.