Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hillary Clinton, SUSȚINUTĂ de celebra fiică a unei candidate PSD la alegeri

Hillary Clinton

Hillary Clinton și Donald Trump au împărțit în două Statele Unite și chiar întreg mapamondul. Fie că e vorba despre cetățeni de rând, fie că e vorba despre celebrități, fiecare om și-a ales favoritul la alegerile din Statele Unite. Marile vedete de la Hollywood şi-au exprimat în mod public susţinerea pentru Hillary Clinton în cursa pentru prezidenţiale. Cum Ana Maria Prodan are şi ea cetăţenie americană şi implicit şi drept la vot, vedeta a decis pe cine va susţine pentru fotoliul de preşedinte, anunță Spynews.ro.

Citește și: Donald Trump e sigur de VICTORIE: Ce acuze GRAVE îi aduce lui Hillary Clinton

Ana Maria Prodan a decis cu cine va vota. Impresara îi va acorda încrederea lui Hillary Clinton, la fel ca majoritatea marilor artiste din state. Vedeta este convinsă că democraţia va putea fi menţinută, doar dacă în fruntea SUA va fi Hillary Clinton. Printre cei mai cunoscuți artiști care au ales să-și declare suportul public pentru Hillary Clinton sunt Beyonce şi Jay-Z, care au susţinut un concert cu scop electoral în Cleveland, Ohio.

Ana Maria Prodan își va susține și mama la alegerile din decembrie. Cântăreața Ionela Prodan este prima pe lista PSD pentru un fotoliu de senator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.