Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoți de mici - Trei tineri, din care doi minori, reținuți pentru spargeri din locuințe

politia mascati

Trei tineri din localitatea argeşeană Merişani, doi dintre ei minori, au fost reţinuţi de poliţişti într-un dosar ce vizează comiterea unor furturi din locuinţe, urmând să fie prezentaţi vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, la locuinţele suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri furate, scrie Agerpres.

"În urma percheziţiilor desfăşurate la data de 7 februarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor două motocositoare şi alte bunuri de uz casnic, susceptibile a proveni din infracţiuni de furt. Valoare bunurilor recuperate depăşeste 3.000 de lei", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, cinci persoane au fost conduse la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov pentru audieri. În urma administrării probatoriului, trei tineri, dintre care doi minori, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii argeşeni au efectuat, joi, trei percheziţii domiciliare în localitatea Merişani, la domiciliile unor persoane suspectate de furturi din locuinţe. La descinderi au participat agenţi de la Secţia de Poliţie Rurala Bascov, sprijiniţi de luptători de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe şi anexe de pe raza comunei Merişani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 5.000 de lei", a precizat IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.