Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoffenheim boicotează CM pe site-ul său din cauza încălcării drepturilor omului şi discriminării din Qatar

Al-Arabya
Qatar

Clubul Hoffenheim a anunţat, joi, că boicotează ediţia din acest an a Cupei Mondiale pe site-ul său din cauza încălcării drepturilor omului şi a discriminării din Qatar, anunță news.ro.

“În ultimii ani, departamentul media al TSG Hoffenheim a oferit relatări de la evenimentele fotbalistice majore. Am creat un cadru jurnalistic pentru a vă informa cu privire la turneele Cupei Mondiale şi Campionatului European pe canalele noastre. Ne-am axat pe jucătorii TSG care evoluează pentru ţările lor şi reprezintă TSG în plan global.

În acest an, vom omite acest tip de articole pe canalele TSG.

S-au scris deja numeroase articole, comentarii, s-au făcut filme, s-au publicat cărţi despre meritele şi pericolele organizării CM în Qatar, o ţară cu 2,8 milioane de locuitori, dintre care 90 la sută sunt muncitori migranţi din Asia. Sunt abordate circumstanţele dubioase ale procesului de premiere, condiţiile catastrofale de pe şantierele stadioanelor, impactul dăunător asupra climei şi condiţiile cadru necesare pentru un astfel de eveniment în deşert într-o perioadă neobişnuită. Însă focusul principal este asupra încălcărilor drepturilor omului şi discriminării care îi vizează pe homosexuali în statul autocratic din Golf”, a notat Hoffenheim pe site-ul oficial.

Toate aceste elemente ne-au dus la concluzia că nu vrem să relatăm nimic de la această Cupă Mondială, a precizat clubul german.

Cupa Mondială de fotbal din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.