Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Holcim a achiziţionat un furnizor de agregate din zona Bucureşti-Ilfov

quarrymagazine.com
Holcim

Holcim România îşi extinde divizia de agregate prin achiziţionarea companiei Stones Business Development SRL, unul dintre principalii furnizori de agregate din zona Bucureşti-Ilfov, operatorul Balastierei Sălcioara, informează compania.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES, achiziţia a primit aprobarea Consiliului Concurenţei, iar tranzacţia a fost realizată în 31 martie 2023.

"Dezvoltarea segmentului de agregate din cadrul Holcim face parte din strategia noastră de dezvoltare la nivel local, cât şi global. Segmentul de agregate reprezintă un pilon de bază în dezvoltarea sectorului de construcţii în ansamblu. Prin această achiziţie şi prin experienţa sa de peste 25 de ani în piaţa din România, Holcim România îşi va consolida poziţia de furnizor de soluţii integrate pentru piaţa de construcţii, prin diviziile de ciment, betoane, aregate, lianţi hidraulici rutieri, filler, prefabricate şi BCA. Ne bucurăm să extindem familia Holcim printr-o nouă achiziţie, care ne va ajuta să ţinem pasul cu ritmul de creştere al construcţiilor din zona Bucureşti-Ilfov", a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România & Market Head Moldova.

Stones Business Development SRL, operatorul Balastierei Sălcioara, este o companie cu operaţiuni în segmentul de agregate, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din zona Bucureşti-Ilfov, având aproximativ 30 de angajaţi.

Holcim România mai deţine trei staţii de agregate, localizate la Stănceşti, Gligoreşti şi Corbii Mari.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare, 27 staţii de betoane, patru staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deşeurilor - prin Geocycle) şi Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate şi una de BCA).

Grupul de companii activează în zona producţiei de materiale de construcţii şi are aproximativ 2000 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.