Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hong Kong impune din nou restricții, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus: Saloanele și sălile de fitness, închise

CNBC
Hong Kong

Hong Kong impune din nou restricții, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Astfel, din 15 iulie, saloanele și sălile de fiteness vor fi închise timp de șapte zile, iar restaurantele vor avea un program redus de funcționare, scrie Associated Press, potrivit MEDIAFAX.

Conform sursei citate, autoritățile din Hong Kong au interzis adunările publice la care sunt mai mult de patru persoane. O altă măsură se referă la obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport în comun.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Restaurantele nu vor mai fi deschise între orele 18:00 și 5.00, în timp ce sălile de fitness și saloanele de înfrumusețare vor fi închise timp de șapte zile.

Măsurile intră în vigoare pe 15 iulie. De asemenea, numărul de teste va fi majorat, pentru a fi identificați pacienții asimptomatici.

Liderul din Hong Kong, Carrie Lam, care a anunțat, în cursul zilei de luni, noile restricții, a cerut, de asemenea, sectorului privat să asigure angajaților posibilitatea de a lucra de acasă.

Luni, 52 de cazuri de infectare au fost raportate în Hong Kong. Începând din 6 iulie, Hong Kong a raportat 250 de cazuri noi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.