Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Hooligans' au dat bătăi de cap polițiștilor cehi: 14 suporteri englezi reținuți pe străzile din Praha înaintea meciului Cehia-Anglia

Poliția din Praga a arestat 31 de persoane, dintre care 14 suporteri englezi, în ziua meciului dintre Cehia și Anglia, încheiat cu scorul de 2-1, din preliminariile pentru Euro 2020, potrivit Mediafax.

Suporterii au început să se manifeste violent înaintea partidei din preliminariile Euro 2020. Incidentele au început în jurul orei 19:00 și s-au petrecut în apropierea unor restaurante, fanii fotbalului aruncând pahare și sticle în forțele de ordine. Autoritățile au folosit grenade sonice și câini special antrenați pentru a stopa violențele.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a declarat: ”Desigur, întotdeauna este dezamăgitor că se întâmplă astfel de lucruri și întotdeauna am vorbit despre cum am dori noi ca suporterii să aibă un comportament adecvat”.

În clasamentul grupei A, Anglia ocupă prima poziție, cu 12 puncte, iar Cehia se află pe locul 2, cu același număr de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.