Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoții au dat lovitura în timpul meciului dintre Olympique Lyon și Barcelona, din Liga Campionilor: casele unor trei jucători au fost răvășite

champions league

Trei jucători ai formației Olympique Lyon au avut casele jefuite în timp ce echipa lor disputa jocul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, contra Barcelonei, scor 0-0, scrie AFP, potrivit Mediafax.

Citește și: Karolina Pliskova s-a calificat în turneul de la Dubai în sferturi, după o victorie cu Alison Riske, scor 7-6 (3), 7-6 (5)

Potrivit sursei citate, în jurul orei locale 00:45, poliția fost anunțată, că în locuința lui Memphis Depay din Ecully au pătruns mai mulți hoți. Aceșia au forțat ferestrele și au sustras mai multe bunuri din casa fotbalistului. Depay nu se află la prima experiență de acest tip, olandezul trecând printr-un lucru similar în luna septembrie a anului trecut, când echipa sa o înfrunta pe Nice, într-un meci din Ligue 1.

De asenenea, Lucas Tousart și Pape Cheikh Diop, jucători care au intrat în repriza secundă a jocului de pe "Parc Olympique Lyonnais", au fost prădați de hoți. Din casele lor au fost furate obiecte electronice, bijuterii și haine. În plus, polițiștii francezi au anunțat că hoții ar fi încercat și să pătrundă în mașina lui Tousart.

Cazul celor de la Lyon nu este unul singular, fotbaliștii lui Paris Saint-Germain Thiago Silva și Choupo-Moting, dar și antrenorul Unai Emery, având casele jefuite în timp ce echipa lor evolua în campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.