Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horaţiu Moldovan (FC Rapid) - Sper ca U Craiova să fi terminat golurile în Conference League şi duminică să nu marcheze

https://www.amazon.com/
portar

Portarul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Horaţiu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca Universitatea Craiova să fi terminat golurile în meciul cu Vllaznia Shkoder din din turul 2 preliminar al Europa Conference League (scor 3-0) şi să nu mai marcheze în partida directă programată, duminică, în etapa a 3-a a Superligii, potrivit Agerpres.

"Jucăm cu o echipă bună, care reprezintă România în Conference League. Ne bucurăm pentru ei că s-au calificat mai departe, dar noi mergem duminică acolo să luăm cele trei puncte. I-am urmărit aseară, au jucat un fotbal bun, au marcat trei goluri... sper să fi terminat golurile în Conference League şi duminică să nu marcheze", a afirmat Moldovan.

"Cei de la Craiova au un loc numeros şi valoros, aşa că îşi permit să facă anumite schimbări duminică fără să se simtă. Într-adevăr, până acum ei nu au făcut decât două egaluri în campionat. O să îi vedem duminică. Însă Craiova e la fel ca anul trecut, joacă un fotbal bun şi probabil că vor avea un public numeros de partea lor. Oriunde jucăm noi e o atmosferă deosebită pentru că fanii noştri ne urmează peste tot în ţară şi ne împing de la spate. Noi venim după victoria contra celor de la FCSB, avem o altă energie acum. Faţa noastră va fi alta spre deosebire de meciurile cu Craiova de anul trecut", a adăugat portarul.

Horaţiu Moldovan se gândeşte la un transfer în străinătate, dar a subliniat că până va veni o ofertă bună se concentrează pe ce are de făcut la Rapid.

"Sincer, ca orice jucător, m-am gândit să plec la mai bine. Dar când va decide clubul şi va fi bine şi pentru mine, atunci voi face pasul acesta. Însă deocamdată mă concentreze doar pe Rapid şi ce am de făcut aici. Mă bucur pentru Florin Tănase, îl cunosc, era normal la vârsta lui să aleagă să se transfere acolo (n.r. - în China) pentru o siguranţă financiară", a explicat Moldovan.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:30, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.