Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Georgescu, fostul șef al ANI, reținut de DNA, RUPE TĂCERA: Dezvăluiri despre politicienii de la PSD și PNL și întâlnirile cu șefii SRI, în vila K2

National Integrity Agency President Horia Georgescu speaks during an interview inside his office in Bucharest

Preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri seară, după audierea timp de aproape cinci ore a fostului şef al ANI, Horia Georgescu, că acesta din urmă a relatat despre zile onomastice la care au participat persoane din conducerea SRI şi oameni politici.

"Ne-a relatat despre o zi onomastică a domniei sale, la care au participat persoane din conducerea SRI şi persoane politice, despre zile de naştere ale şefului SRI, la vremea respectivă, şi prim-adjunctului la vremea respectivă, care se ţineau la K2 şi la care participau diferite persoane din zona politică, din zona instituţiilor de forţă. A enumerat toate instituţiile de forţă. Sunt o parte din persoanele politice de la PSD, PDL, PNL şi tot ce înseamnă zona de forţă din Ministerul Justiţiei şi instituţiile de forţă ale statului", a afirmat Manda.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

Întrebat dacă la aceste întâlniri a participat şi Laura Codruţa Kovesi, Manda a spus: "Dacă aş confirma sau infirma vreunul dintre nume, ar trebui să fac la fel cu toate numele. S-a vorbit de instituţii de forţă, de informaţii, conducerea acestor instituţii, inclusiv Ministerul Justiţiei, zona de parchete, zona de instanţe, nu pot da nume".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.