Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău joacă finala de la Halle, la dublu

horia tecau

Perechea alcătuită din Horia Tecău și Kevin Krawietz s-a calificat, vineri, în finala turneului ATP 500 de la Halle, competiție ce se joacă pe iarbă și este dotată cu premii în valoare totală de 1.455.925 euro, notează mediafax.

Tecău și Krawietz au învins în semifinală, în două seturi, cu 7-6 (6), 7-5, pe belgienii Sander Gille și Joran Vliegen, partida durând o oră și 29 de minute.

În primul set, cele două perechi și-au câștigat serviciul, soarta setului fiind decisă în tiebreak, unde echilibrul a fost din nou aproape perfect. La 7-6, Tecău &Co au reușit un minibreak cu care și-au adjudecat setul.

Actul secund a fost la fel de echilibrat, abia la 5-5, Tecău și Krawietz izbutund să facă primul break al meciului, break ce s-a dovedit a fi decisiv.

Favoriți numărul 3, Tecău și Krawietz, își așteaptă adversarii din finală, în condițiile în care pe partea superioară a tabloului încă nu s-a jucat un meci din sferturile de finală.

Prezența în finală este recompensată cu 30.240 euro și 300 puncte ATP pentru finaliști, și 40.200 euro și 500 de puncte ATP, pentru câștigătorii finalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.