Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul amoros pe 2024: cine dă marea lovitură în pat?

Radu Pop
click sanatate
contact sexual

Horoscopul amoros pe 2024: cine dă marea lovitură  în pat?

În mai 2024, Jupiter  – planeta stabilității și a norocului – va intra în Taur și va răspândi binecuvântările sale asupra tuturor acestor cinci zodii care vor fi extrem de norocoase în materie de dragoste în 2024.

Scorpion

Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, va înfrumuseța casa a șaptea a Scorpionului - domeniul parteneriatelor și al căsătoriei. Această mișcare va aduce un val de noroc și pozitivitate pentru Scorpionii singuri care caută noi conexiuni și pentru cei implicați care doresc să-și întărească legăturile. Pentru cei singuri, 2024 este o perioadă de oportunități interesante și potențiale întâlniri romantice. Fii deschis la relații noi și îmbrățișează posibilitățile care ies în cale. Noul an înseamnă creștere și expansiune în cadrul relației pentru cei deja aflați într-un cuplu. Influența lui Jupiter poate aduce o înțelegere mai profundă între parteneri, arată jurnalul.ro.

Taur

În 2024, Jupiter va lumina casa a șaptea a celor născuți sub semnul Taurului, făcând această aliniere deosebit de importantă pentru persoanele care caută sau se află deja în legături romantice. Acest lucru le aduce celor singuri noroc și un potențial sporit de a întâlni pe cineva special. Energia expansivă a lui Jupiter îi poate determina pe cei singuri să se intersecteze cu persoane care aduc bucurie, creștere și un sentiment de împlinire vieții lor. Cheia pentru Taurii singuri este să rămână deschiși către noile conexiuni și să aibă încredere în curenții cosmici care îi ghidează către relații împlinite. Cei care se află deja în parteneriate se pot aștepta ca relația să înflorească sub influența energiei expansive a lui Jupiter. Cuplurile Taur se pot trezi depășind provocările cu mai multă ușurință, promovând o conexiune emoțională mai puternică și experimentând un sentiment general de armonie în viața lor amoroasă.

Pești

Pentru cei născuți sub semnul Peștilor, 2024 promite să fie un moment deosebit de propice pentru problemele inimii. Odată cu influența binevoitoare a lui Jupiter, atât peștii singuri, cât și aflați în cuplu se pot aștepta la mult noroc în viața lor romantică. Pentru peștii singuri, energia expansivă a lui Jupiter sugerează că oportunitățile pentru conexiuni noi și semnificative vor abunda pe tot parcursul anului. Acest lucru s-ar putea manifesta în diferite moduri, de la întâlniri întâmplătoare la noi cercuri sociale sau interacțiuni online neașteptate. Cheia este să rămâneți receptivi la posibilitățile care se prezintă. Pe de altă parte, Peștii care se află într-o relație pot anticipa o perioadă de creștere în cuplu. Energia lui Jupiter poate aduce oportunități pentru experiențe comune care întăresc legătura dintre parteneri. Aceste activități comune vor fi plăcute și vor contribui la armonia generală și longevitatea relației.

Rac

Jupiter va arunca o privire binevoitoare asupra emoțiilor din viața amoroasă a Racului. Fie că ești singur și cauți o nouă conexiune sau faci parte deja dintr-un cuplu și dorești să avansezi în relație, astrele îți susțin mișcările în 2024. Pentru cei singuri, 2024 înseamnă o perioadă de expansiune și oportunități. Influența lui Jupiter aduce un sentiment de optimism și aventură în viața ta amoroasă, încurajându-te să ieși din zona ta de confort. Îmbrățișează evenimentele sociale, alătură-te unor noi grupuri și lasă-ți farmecul natural să strălucească. Energia cosmică sprijină formarea de conexiuni semnificative, ceea ce poate duce la un parteneriat romantic care transcende obișnuitul. Pentru cei care au deja relații, energia expansivă a lui Jupiter poate inspira conversații mai profunde despre obiectivele tale individuale și colective. Profitați de această ocazie pentru a vă exprima dorințele și pentru a asculta visele partenerului dvs. Interacțiunile sociale pot contribui pozitiv la relația ta.

Capricorn

Scena cosmică este pregătită pentru ca dragostea să fie în centrul atenției și nimeni nu este mai bine poziționat pentru o întâlnire romantică decât fermul și ambițiosul Capricorn. Cu puternicul Jupiter care luminează casa a cincea a romantismului, Capricornii vor avea un an de noroc fără egal și de conexiune cosmică în problemele inimii. Capricornii singuri pot sărbători deja! Influența lui Jupiter stârnește un val de încredere și carismă regăsită. Anul acesta, te vei trezi că atragi potențiali parteneri fără efort. Ieșiți din zona dvs. de confort, încercați lucruri noi și întâlniți oameni. Capricornii, cunoscuți pentru disciplina și seriozitatea lor, pot descoperi o latură mai jucăușă acum, făcându-i mai abordabili. Fii deschis la întâlniri spontane. Pentru cei care sunt deja în relații de cuplu, este timpul să infuzeze mai multă distracție și joacă în viața intimă. Condimentează lucrurile explorând interese comune, participând în activități creative sau planificând evadari romantice. Aura expansivă a lui Jupiter poate aduce o pasiune reînnoită și bucurie parteneriatelor pe termen lung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.