Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscop săptămâna 12-18 ianuarie. Există provocări majore pentru 3 zodii

zodii

Horoscop săptămânii 12-18 ianuarie. Există provocări majore pentru 3 zodii

Astrele arată schimbări majore pentru 3 zodii.

Provocările care apar în următoarea perioadă îi vor face  să se simtă mai siguri pe ei, plini de energie și dispuși să nu apeleze la compromisuri.

Berbec

Săptămâna  va seta un nou ritm de muncă și trebuie să vă obișnuiți cu el. Nu încercați să schimbați circumstanțele așa cum aveți nevoie, căci nu va funcționa chiar după cum vreți voi. În schimb, puteți stoarce maximul din situațiile care apar, dacă vă mișcați la timp.

Așezarea astrelor sugerează acelora cu afaceri să se concentreze pe opiniile celor apropiați.

Taur

Acasă și în mediul familial, situațiile pot fi inconfortabile datorită unor informații ascunse. Chiar și lucrurile se pot comporta ciudat: aparatele electrice și instalațiile tehnice se pot strica mai des decât de obicei, mobilierul se poate deteriora  sau vasele se pot sparge. Va fi periculos și să folosiți obiecte ascuțite și tăioase.

Gemeni

Prima parte a săptămânii vă oferă posibilitatea de a vă reabilita în ochii celorlalți. Dacă totul a fost în regulă, atunci continuați conform unui plan stabilit în prealabil și veți reuși.

Rac

În viața personală, vine o încălzire foarte vizibilă a relațiilor cu oamenii importanți pentru voi. Le veți dedica mai mult timp, le veți face cadouri și îi veți ajuta acolo unde se impune.

Cuplurile căsătorite pot avea dorința de a avea copii, iar dacă deja aveți, perioada se rotește și în jurul lor.

Leu

Cu Soarele tranzitând jumătatea opusă a cercului zodiacal, chiar vă afectează direct. Vă sugerează muncă multă și mare atenție la detalii. Lucrul în echipă de asemenea se impune, mai ales dacă se vor ivi probleme la locul de muncă.

Ar trebui să vă gândiți cum să petreceți weekendul care vine cu beneficii pentru sănătate, în timp ce, dacă este posibil, ar trebui să excludeți proiectele de muncă pe termen lung sau să le minimizați până când sunt efectuate doar acțiunile cele mai stringente.

Fecioara

Venus se află pentru voi într-o poziție de forță, legată de sectorul financiar. Aduce acolo pe oportunități de câștig dintr-o muncă efectuată la domiciliu. Va trebui însă bine gestionat, căci se poate risipi rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.