Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2023. Taurii își înțeleg situația amoroasă

Pinterest
Horoscopul dragostei

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2023. Taurii își înțeleg situația amoroasă

Nu este pentru prima oară când astrele aduc surprize pentru nativii din zodiac. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2023 spune că Balanțele și Scorpionii au noroc pe plan amoros. În ceea ce privește dragostea, această perioadă promite foarte multe.

Cu ieșirea lui Saturn din data de 4 lucrurile se vor schimba complet. Astfel, nativii se vor elibera de sentimente mai vechi, dar vor reuși să iasă din zona de confort pentru a da frâu liber unor noi sentimente. Cu Venus în Balanță, romantismul este la cote maxime.

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2023

Mai multe mișcări ale planetelor vor avea un impact major asupra zodiilor. Astfel, vorbim despre Mercur în Săgetător pe data de 10 noiembrie, dar și de Marte în același semn la finalul lunii, pe data de 24. Va începe și sezonul Săgetătorului pe 22 noiembrie, când Soarele își face simțită prezența. Astfel, suntem dispuși să parcurgem noi aventuri și să ne creăm amintiri prețioase.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor traversa o perioadă intensă din punct de vedere emoțional. Va fi vorba despre un blocaj peste care nu vor putea trece atât de ușor. Vor întâmpina sentimente de neputință în comunicarea cu cei din jur. În cazul celor care se află într-o relație, partenerul va fi cel care va încerca să dea o mână de ajutor. Va organiza astfel o călătorie romantică sau va surprinde cu cadouri. Pentru cei singuri, va apărea o persoană care să le atragă atenția.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur realizează că relațiile sunt întotdeauna pe primul loc. Vor să-i facă pe cei din jur să aibă parte de calm și bunăstare, fără a se gândi la binele propriu. Astfel, reușesc să atragă spre sine toate problemele prietenilor, fără a realiza că se încarcă într-un mod negativ. Pentru cei aflați într-o relație trebuie menționat faptul că va exista pasiune și atenție deosebită.

Pentru nativii singuri, există șansa de a se îndrăgosti în a doua parte a lunii.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În ceea ce-i privește pe nativii Gemeni, aceștia au șansa de a pune capăt unei relații importante din viața lor. Dezamăgirea provocată de cealaltă persoană îi aduce într-un punct cu totul diferit al vieții. Vor exista demonstrații de putere. Venus este planeta care protejează acum. Planeta Venus este cea care va proteja relațiile de iubire ale celor născuți sub acest semn zodiacal, arată Astrology.com. Dacă vorbim despre cei singuri, aceștia pot lega o relație în a doua parte a lunii.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac s-au obișnuit să-și îndeplinească rutina zilnică, însă realizează că aceasta nu le aduce fericire. Sunt tentați de activități sociale în cadrul cărora vor cunoaște mai multe persoane. Dacă te afli într-o relație, vor exista schimbări alături de partenerul de viață. Pentru cei singuri, luna noiembrie nu este perfectă pentru a-și găsi iubirea. Este important să se bucure de propria companie, de a se descoperi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au șansa de a se descoperi liber, de a trăi la cote maxime. Spiritul de copil care trăiește în ei le va permite să realizeze multe. Pasiunea relației sale îi va ajuta să fie tot mai puternici. Pentru cei singuri, îi așteaptă momente intense alături de persoana care le aprinde inima. Este momentul să se bucure de ceea ce le oferă viața.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vorbesc cu partenerii de viață despre amenajarea locuinței, despre confortul pe care vor să-l trăiască și pe viitor. Iau decizii importante ce țin de casă, însă acest lucru le poate aduce un stres în plus. Vor exista conversații în contradictoriu pentru anumiți nativi și pot exista și despărțiri dureroase. Pentru cei singuri, astrele susțin că nu trebuie să intre într-o relație dacă nu există certitudine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de noroc în relații. Acestea vor avea toate ingredientele: atracție și pasiune. Vor reuși să-i seducă pe toți din preajma lor și este recomandat ca acum să petreacă cele mai frumoase momente. Astrele spun că trebuie să iasă din zona de confort cât mai mult posibil. Pentru cei care nu se află într-o relație, este momentul oportun de a-și face curaj și a-și schimba viața. Perechea perfectă nu va întârzia să apară.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion traversează o perioadă în care astrele îi avantajează fără doar și poate. Acestea își schimbă toate planurile și vor vedea o evoluție. Relația cu oamenii din jur se schimbă și ea, iar comunicarea este acum mult mai eficientă. Se dezvoltă la nivel emoțional într-un mod pe care nu îl credeau posibil. În ceea ce privește relația amoroasă, aceasta este fructoasă și plină de momente importante, spune Yourtango.com. Pentru cei singuri, vorbim despre o perioadă importantă alături de cineva drag.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător trebuie să traverseze această perioadă pentru a-și descoperi adevăratul sine. Astrele spun că este momentul să ia o pauză de la treburile casnice. Partenerul va fi cel care va ține să se realizeze anumite compromisuri. Acum este șansa pentru înțelegere și toleranță. În a doua parte a lunii vor apărea vești bune. Conflictele în relații nu vor mai avea o mare însemnătate. Pentru cei singuri, va fi vorba despre o relație mai veche ce va reveni în prezent.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se dezvoltă pe plan personal și reușesc să lase universul să se ocupe de tot ceea ce este necesar. Astrele recomandă socializarea intensă. În ceea ce privește dragoste, se pot ivi cereri în căsătorie sau alte oficializări în această privință. Pentru cei singuri, există șansa de de a intra în relații de iubire intense.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor cunoaște oameni diverși în luna noiembrie ce îi va ajuta să se dezvolte. Vor învăța lucruri importante, mai ales în relațiile de cuplu. Partenerul de viață îi vor surprinde plăcut, indiferent de modalitatea pe care o vor alege. Pentru cei singuri, vorbim despre interacțiuni la care nu s-ar fi așteptat și sentimente ideale pentru un viitor strălucit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești creează conexiuni profunde cu cei din jur, iar acest lucru îi ajută pe viitor. Caută să se relaxeze alături de persoana iubită și redescoperă pasiunea. Pentru cei care nu se află într-o relație vorbim despre posibilitatea de a-și oferi sentimentele unei persoane care să se muleze pe stilul lor de atașamente. Discuțiile intense le vor aduce dragostea adevărată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.