Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul lunii aprilie 2023. Vărsătorii își rezolvă problemele în relații, iar Balanțele și Peștii vor avea provocări pe plan profesional

zodii

Horoscopul lunii aprilie 2023 anunță o perioadă plină de provocări pe plan profesional pentru cele mai multe dintre zodii. Răbdarea este cuvântul de ordine aici, asta dacă ne dorim cu adevărat să depășim obstacolele ce ne stau în cale. Nu va fi o lună propice pentru cheltuieli neprevăzute, așa că astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a întrepta atenția către lucrurile care contează cu adevărat.

Nici sectorul iubirii nu este iertat acum, asta pentru că nativii se vor simți stânjeniți pe alocuri de discuțiile cu partenerul de viață. Pentru cei singuri va fi o perioadă plină de căutări. Unele zodii vor avea succes din plin și se vor bucura de cea mai frumoasă perioadă din acest an. Provocările pe care le vor întâmpina pe parcurs îi vor ajuta să vadă mai clar drumul către viitor.

Horoscopul lunii aprilie 2023

Dacă vorbim despre fiecare zodie în parte, trebuie menționat faptul că nativii Berbecii vor fi plini de încredere, pe când Taurii au parte de obstacole, iar Fecioarele vor munci mai mult ca de obicei. Balanțele se simt nesigure pe anumite sentimente și nu știu încotro să meargă mai departe. Scorpionii reușesc to ceea ce își propun, indiferent de obstacole, iar Vărsătorii ar putea călătorii în locuri nemaivăzute până acum.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Chiar dacă începutul lunii aprilie vine cu provocări pe toate planurile pentru nativii Berbec, aceștia vor fi plini de încredere. Vor depăși situațiile conflictuale așa cum nu au mai făcut-o până acum.

Vor apărea probleme și în sectorul financiar, însă familia îți va fi întotdeauna alături pentru sprjin moral. Jumătatea lunii vine cu schimbări pe care nu le așteptai atât de repede.

Fiecare palier se va îmbunătăți considerabil. În relațiile de cuplu îți este greu să te echilibrezi și vrei mai multă libertate. Acum ai șansa de a ajunge la un numitor comun cu cel pe care îl iubești.

În ceea ce privește sănătate, pot apărea probleme digestive, ceea ce te face să adopți o dietă mai sănătoasă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii aprilie 2023 vine cu provocări pe plan profesional și financiar. Nici viața amoroasă nu este lipsită de griji. După data de 15 aprilie primești o veste care nu te va bucura deloc.

Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Începutul acestei perioade îți aduce planuri serioase în cuplu, dacă asta îți dorești cu adevărat. Poate fi vorba și despre o cerere în căsătorie. Pe plan profesional trebuie să depui mai multe eforturi pentru a obține rezultatele dorite, arată Yourtango.com.

Dacă îți dorești o promovare, muncește pentru ea. Poate fi vorba și despre un transfer în alt departament. În ceea ce privește sănătatea, aici pot apărea probleme digestive și stări de anxietate. Din 22 aprilie lucrurile se mai schimbă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de toată atenția în această perioadă. La locul de muncă își îndeplinesc cel mai mare vis. În viața amoroasă pot apărea conflicte, dar în general luna aprilie este una bună pentru acest semn zodiacal. Este indicat să îți aduni o sumă de bani pentru cheltuieli neașteptate.

Chiar dacă prima jumătate a lunii aprilie vine cu tulburări pe plan amoros, a doua parte va fi mult mai bine aspectată. O decizie majoră legată de relația de cuplu va fi luată după 15 aprilie.

La locul de muncă ai toate șansele să-ți îndeplinești visele pe care le-ai avut atâta timp. Poți intra chiar și în posesia unei moșteniri. Cu sănătatea nu vei avea mari probleme, deși vei acuza dureri la nivelul umerilor și o stare ușoară de agitație. După 22 aprilie lucrurile se vor schimba în bine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În prima parte a lunii aprilie te poți bucura de contexte favorabile în sectorul sentimental. După data de 15 aprilie pot apărea provocări majore. Trebuie să fii atentă și la starea de sănătate care începe să se degradeze. Întâlnirile romantice pe care le vei avea în perioada următoare îți vor confirma faptul că nu îți dorești neapărat o relație de lungă durată, spune Astrology.com.

Pentru cei care au parte de probleme în cuplu, poate fi vorba și despre o despărțire. Nu se anunță o perioadă tocmai ușoară în sectorul financiar, iar o serie de probleme de sănătate îți pot schimba buna dispoziție.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de provocări în sectorul carierei. Pe de altă parte, viața amoroasă poate fi tulburată de conflicte, însă lucrurile se vor redresa pe parcurs. Te bucuri de sănătate, fără nicio problemă. Luna aprilie începe cu certuri alături de persoana iubită.

Unele secrete pot ieși la iveală și îți pot strica relația. Pe plan financiar poți avea probleme cu partenerii de afaceri. În a doua parte a lunii, lucrurile se vor schimba. Cu toate că tu nu ai nicio problemă de sănătate, o persoană dragă te poate îngrijora în acest sens. Nu vor fi situații majore.

Află tot ce trebuie să știi despre nativul Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna aprilie îți aduce noroc în sectorul carierei și răsturnări de situație. Te bucuri de armonie în cuplu și pare că totul merge așa cum îți dorești. Nu este indicat să iei decizii majore acum. Dacă vrei să te căsătorești, această perioadă nu este una propice. Nu vor lipsi provocările pe plan financiar, însă vei cunoaște modalitățile potrivite de a le depăși.

Nu este un moment bun pentru o promovare sau o schimbare de plan. În ceea ce privește sănătate, totul merge bine. Vei avea totuși dureri de cap sau indigestie. Astrele îți recomandă un stil de viață activ.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță vor apărea probleme în plan sentimental, dar și profesional. Din cauza întârzierilor unor plăți vei fi somată, iar acest lucru te va umple de frustrare. Trebuie să acorzi o atenție deosebită sănătății tale.

În viața de cuplu va exista o perioadă de neînțelegeri, dar care se vor rezolva pe parcurs. Romantismul este cuvântul care trebuie să te înconjoare acum. La locul de muncă te confrunți cu lipsă de concentrare. Cu susținere din partea astrelor, rezultatele vor fi excelente pe parcurs.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentu nativii Scorpion trebuie menționat faptul că sectorul iubirii nu va fi foarte bine aspectat în această perioadă. O situație tensionată te va aduce într-un punct în care nu îți doreai să fii neapărat. Certurile cu persoana iubită te duc cu gândul la amintiri dureroase.

Problemele în relația de cuplu se vor răsfrânge și asupra planurilor profesionale. Pot apărea erori, iar munca ta să fie în zadar. În sfera sănătății vei acuza dureri de umeri sau glezne. Te poți confrunta de asemenea cu unele griji sau frici.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o lună memorabilă. Își vor aduce aminte de această perioadă pentru multă vreme de acum înainte. Pasiunea și romantismul va fi la ordinea zilei. Îți vei da seama de adevăratele sentimente față de persoana iubită și le vei spune pe șleau.

La locul de muncă ai parte de aprecieri. Un proiect la care ai muncit pentru o perioadă lungă de timp îți va fi lăudat. Din punct de vedere financiar ai toate șansele să nu duci lipsă de nimic. Ai o stare bună, atât psihică cât și fizică. Ești capabilă să te adaptezi la orice situație nouă din viața ta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor avea parte de o lună agitată pe plan sentimental. Tensiunea din cuplu va fi la cote maxime. Diferențele de opinii și orgoliile își vor spune cuvântul.

Pe plan profesional îți vor fi favorabile călătorii în afara țării. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, dar și pierderi și dispute în afaceri. În primele două săptămâni vei întâmpina probleme de sănătate. Dureri intense de cap din cauza oboselii, dar și schimbarea stilului de viață.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se confruntă cu o lipstă de comunicare în cuplu. Discuțiile cu persoana iubită sunt bazate doar pe certuri și reproșuri. Pe plan profesional nu cunoști modalitatea potrivită pentru a demonstra că poți mai mult, că ai nevoie de o avansare.

Norocul te va urmări la finalul acestei perioadei. Astrele te îndeamnă să elimini cheltuielile inutile. Nu va fi o perioadă liniștită în ceea ce privește sănătatea. Pot apărea probleme generate de stres. Dureri de spate și picioare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești, luna aprilie nu este tocmai cea mai bună perioadă dn an. Ai probleme pe plan sentimental, profesional dar și în ceea ce privește sănătatea. Vei fi nevoită să acționezi radical în unele privințele. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă înțelegere pentru cei din jur.

Vor apărea schimbări neașteptate pe toate planurile. Vor apărea și discuții aprinse cu diverse persoane din anturajul tău. Acum realizezi cine îți este prieten și cine nu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.