Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul lunii decembrie 2023

zodii

Horoscopul lunii decembrie 2023

Sfârșitul anului vine cu momente foarte aglomerate pe plan personal. Horoscopul lunii decembrie 2023 aduce vești pentru toți nativii din zodiac. De exemplu, Berbecii încep să fie atrași de o persoană foarte apropiată. De asemenea, Scorpionii încep să primească noi oferte de muncă.

Vor exista și săptămâni mai dificile, însă acestea vor fi depășite cu succes. Astrele vor fi întotdeauna alături de nativi și îi vor ghida în perioadele stresante. Aspectele astrologice care vor avea loc în această perioadă își vor pune fără doar și poate amprenta asupra mai multor zodii.

Horoscopul lunii decembrie 2023

Casa relațiilor va fi și ea afectată, anumiți nativi suferind în acest sens. Din punct de vedere emoțional, Taurii vor avea foarte mult de câștigat. Pe când Vărsătorii vor avea parte de câștiguri financiare substanțiale. Este posibil ca anumite dorințe să fie acum amplificate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și activeze sectorul profesional și să se gândească la viitor. Fac planuri și nu uită să-și pună deoparte o anumită sumă de bani pentru zilele mai dificile. În urma mai multor evenimente din viața personală și sectorii muncii va avea de suferit. Vor face călătorii în scopul încheierii unor afaceri, însă acestea nu se vor concretiza. La nivel de relații este posibil să li se îndeplinească o dorință mai veche.

Se simt atrași de o pesoană foarte apropiată pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. În 27 decembrie, odată cu Luna Plină, aceștia vor fi mai atenți la relațiile din familie.

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur învață să negocieze și reușesc să ducă la bun sfârșit afaceri profitabile. De asemenea, li se activează sectoarele intimității și relațiilor. Cresc din punct de vedere profesional, dar și personal. Până pe 2 ianuarie trebuie să aibă foarte mare grijă cum își cheltuie finanțele pentru că pot rămâne descoperiți. În ceea ce privește discuțiile mai profunde, acestea sunt abordate doar alături de oamenii în care au încredere.

Până pe 29 decembrie, aceștia vor acorda mai multă atenție partenerilor. Pentru cei singuri, nu este exclus să întâlnească o persoană aparte. Vor exista și momente de tăcere în cuplu, dar care se vor evapora într-un timp scurt.

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea și eu o periodă aglomerată în ceea ce privește sectorul financiar. Planurile pe care și le-au creat în trecut se vor da acum peste cap. Atinși de planeta Marte în luna decembrie, vor lua decizii total eronate în ceea ce privește relațiile de cuplu. Vor fi atrași de persoane care nu le apreciează caracterul și acest lucru îi poate frustra. Este foarte important ca în primele două săptămâni ale lunii decembrie focusul să fie pe tot ceea ce se întâmplă alături de partener.

Vor primi sume importante de bani pe care trebuie să le gestioneze așa cum se cuvine. Își îmbunătățesc relațiile la locul de muncă, iar acest lucru le face și sarcinile mai ușoare.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac activează în luna decembrie sectorul relațiilor. Reușesc să-și găsească parteneriate pe termen lung și nu se mai feresc de acestea. Pe plan profesional totul merge ca pe roate, însă anumite situații din viața personală îi poate afecta și în acest sens. Vor răscoli încă o dată trecutul pentru a vedea ce anume nu a mers bine în cuplu și ce pot îmbunătăți în prezent, arată Astrology.com.

Vor intra în conflicte cu cei care nu își îndeplinesc anumite sarcinii la locul de muncă, acest lucru fiind valabil din 22 decembrie. La sfârșitul lunii este foarte important să înceapă investigații medicale. Până pe 29 decembrie vor avea parte de mai multe momente de relaxare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt concentrați pe muncă în toată perioada lunii decembrie. Este posibil să primească anumite oferte de nerefuzat, dar vor avea totuși un timp de gândire înainte de a lua o decizie permanentă. Planeta Marte îi ajută în ceea ce privește sectorul vieții romantice. Pot avea probleme în cuplu, mai ales dacă nu există timp investit în relație. Acum este momentul pentru relaxare și formarea unor noi deprinderi alături de persoana iubită.

Pentru cei singuri vor exista noi etape în acest sens. Vor dori amenajarea spațiului de locuit și pentru acest pas au nevoie de sprijinul necondiționat al familiei. Este recomandată distanțarea față de stresori.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor avea clarificări pe partea de cuplu chiar la începutul lunii. Discuțiile din sfera sentimentală îi vor aduce într-un punct nou de unde vor putea pleca înainte. Până în 2 ianuarie 2023, Mercur le răscolește anumite sentimente mai vechi, dar nerezolvate. Pot apărea frustrări și nehotărâre în urma unor planuri amoroase. Din 13 decembrie se poate lua în considerare începerea unei noi etape la locul de muncă. Urmează o perioadă propice activităților intelectuale.

Vor avea șansa acum să rezolve probleme administrative pe care le-au amânat o bună bucată de vreme. Vor exista deplasări în interes de serviciu care vor putea fi solicitante. Astrele aduc vești bune în acest sens la finalul perioadei.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și îmbunătățească relația cu familia și își rezolvă și anumite treburi administrative pe care au ținut să le amâne din cauza unor deplasări. Vor exista acum și tranzacții legate de un anumit imobil pe care l-au achiziționat. Până pe 22 decembrie au impulsul de a intra în conflicte, dar de asemenea se vor rezolva la fel de repede. Se intensifică doar dacă sunt nevoiți să plece în deplasări în interes de serviciu. Luna Nouă din 13 decembrie aduce etape diferite în sfera comunicării, spune Yourtango.com.

Vor reuși să ia noi decizii pe plan relațional. Chiar dacă vor câștiga sume importante de bani, le vor cheltui foarte repede. Până pe 27 decembrie încep să culeagă roadele muncii lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion poartă foarte multe discuții în contradictoriu în această perioadă. Indiferent că vorbim despre locul de muncă sau viața personală, tot ceea ce vor spune va fi luat în derâdere. Sunt pregătiți să fie răsplătiți pentru munca lor, iar colaborările care vor urma le vor aduce sume importante de bani. Vor avea dorință de flirt și aventură, asta dacă nu se află deja într-o relație. În acest caz, vor căuta să aibă parte din nou de întâlniri romantice alături de partenerul de cuplu.

Până pe 27 decembrie vor încheia anumite parteneriate și își vor schimba cu totul modul de gândire. Pot să apară evenimente care să le distragă de la mersul normal al lucrurilor. Astrele le vor fi întotdeauna alături pentru a le arăta drumul corect pe care trebuie să pășească.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător reușesc să se impună la locul de muncă, însă acest lucru aduce după sine și o perioadă foarte încărcată pe plan profesional. Stima de sine le crește, la fel și conturile bancare. Se pot răzgândi totuși în luarea anumitor decizii. Până pe 22 decembrie vor avea parte de energie pentru finalizarea anumitor proiecte. Sunt de evitate conflictele în familie care le pot aduce amintiri neplăcute. Vor exista și noi etape în viața lor, iar acest lucru le aduce momente de afirmare.

Își găsesc probleme de sănătate mai vechi și au nevoie de investigații. Aproape de 27 decembrie traversează o perioadă de reorganizare financiară. În ceea ce privește relațiile, reușesc să aducă la suprafață toate sentimentele plăcute.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor traversva o perioadă a reevaluării personale. Se vor vedea pe sine prin ochii celorlalți. Simt nevoia să se reechilibreze psihic și caută răspunsuri. Se vor forma anumite aspecte astrologice care îi vor ajuta în acest sens, fără a li se pune bețe în roate. Apar oportunități pe plan profesional și personal pentru aceștia și reușesc să-și găsească jumătatea.

Pentru cei care se află deja într-o relație, simt nevoia să iasă mai mult în cadrul evenimentelor sociale. Trec la următorul nivel cu persoana iubită, dar nu stau prea bine cu sănătatea. Șansele unor colaborări pe termen lung pot fi puse acum în pericol.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor avea o perioadă de introspecție pe plan personal. Își vor aminti foarte multe lucruri din trecut, iar asta poate să le strice planurile din prezent. Vor căuta totuși să le înțeleagă sensul și să meargă mai departe indiferent de ceea ce se întîmplă. Pe 13 decembrie vor începe noi etape în diferite domenii profesionale și vor avea de ales între acestea. Se pot axa pe sfera sentimentală și vor avea parte de surprize.

Sunt sfătuiți să nu rateze șanse în ceea ce privește relațiile. Vor culege roadele muncii lor până pe 27 decembrie. Reușesc să tragă concluzii și să obțină noi direcții pe plan profesional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au o perioadă aglomerată pe plan profesional. Au idei de proiecte și reușesc să-și lărgească cercul de cunoștințe în acest sens. Vor să reia anumite activități pe care le-au lăsat în spate acum o perioadă de timp. Nu sunt recomandate anumite decizii până în luna ianuarie. Pot reveni asupra unor planuri mai vechi, dar care le vor da bătăi de cap. Sectorul carierei poate avea de suferit, asta pentru că vor exista conflicte cu șefii. Își pot întâlnii jumătatea, asta dacă nu se află deja într-o relații. Până pe 27 decembrie au parte de distracție și aventură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.