Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Reddit
horoscopul zilei cruceru

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a spune tot ceea ce simt. Nativii acestei zodii sunt mai pregătiți ca oricând să facă față tuturor discuțiilor și situațiilor care le ies în cale.

Chiar dacă nu le plac banii și nu sunt deloc materialiști, nativii din zodia Rac au nevoie de mai mulți bani pentru a se descurca cu provocările vieții. Faptul că își doresc mai mult nu este nimic greșit și egoist.

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că nativii zodiacului sunt pregătiți pentru a face față situațiilor pe care viața le aduce în calea lor. Chiar dacă sunt anumite limitări peste care trebuie să treacă, zodiile vor știi ce să facă ca să iasă bine. Să aducă beneficiile în favoarea lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei simți o nevoie puternică de a intra într-un domeniu în care te vei simți puțin dată peste cap. A simți că ai putea pierde te poate face să te simți rău toată ziua, dar o lumină de la capătul tunelului strălucește asupra ta. În ciuda faptului că Luna este în dezacord cu Pluto, ai noroc să vină la tine. Soarele este în semnul tău. S-ar putea să te confrunți cu răni ale ego-ului, dar cu câteva scuze, vei lăsa ce este mai rău în spate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Rămâi pe poziții. Sunt zile în care trebuie să te afunzi în „murdărie” și să fii fermă pe convingerile tale. S-ar putea să nu-ți placă să-ți exerciți natura încăpățânată, dar astăzi există un motiv pentru care trebuie să faci față situațiilor cu o oarecare nădejde.

Astăzi, Luna impune atitudinea, care este îndreptată direct către figurile de autoritate. Poate exista un motiv pentru a-ți spune părerea, dar atunci când o faci, așteaptă-te la consecințe.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Un lucru de care nu ai nevoie este încurajarea să spui tot ceea ce îți trece prin minte. Astăzi, verbalizarea este al doilea nume al tău și așa se întâmplă atunci când te simți pregătită să vorbești.

Astăzi, ai putea face față unor discuții mai tensionate în întâlniri și, chiar dacă acesta ar putea fi un moment obositor pentru alții. Te simți bine că ești în centrul atenției în conversații. Ai multe de spus, și surpriză, oamenii sunt gata să te asculte pentru că e ceva la tine care atrage atenția. Deși ești o zodie aer muncitoare, pare că abia acum vei culeg roadele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În adâncul sufletului nu ești materialistă. Atunci când te trezești că cauți modalități de a câștiga mai mult, bani și siguranță financiară, este un sentiment greu de îndurat.

Astăzi, te gândești mai mult la viața pe care ți-o dorești. La stilul de viață pe care crezi că-l meriți și de care ai nevoie. Nu înseamnă că îți dorești să fii egoistă, dar ziua de azi îți stimulează impulsul și determinarea pentru mai mult. Vrei bani ca să poți fi darnică, ceea ce este un lucru bun. Deocamdată s-ar putea să te lupți puțin cu aceste emoții puternice.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi, totul este cu adevărat despre tine și, pe cât de mult îți place să știi că mingea se află în terenul tău, s-ar putea să nu-ți placă să ai atâta autoritate în mâinile tale. Presiunea este toată pe tine, nu doar pentru a performa la locul de muncă, ci și pentru a fi ceea ce alții au nevoie.

Solicitările zilei pot crea tulburări interioare. Este bine să fii conștientă, iar când Luna părăsește în sfârșit semnul tău, poți lua cunoștințele pe care le dobândești astăzi și le poți aplica pentru a progresa, spune YourTango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Trecutul te ajută să ții lucrurile în perspectivă. Unele chestiuni nu le poți repara sau rezolva, indiferent cât de mult încerci. Astăzi, în ciuda intenției tale cele mai profunde de a vindeca o rană din trecut, s-ar putea să descoperi că nu poți. Forțarea iertării este inutilă, iar această rană va avea nevoie de mai mult timp. Îți poți da permisiunea de a te întrista. Acceptarea va fi ceea ce te ajută astăzi și e în regulă. Îți place să ai totul organizat, dar uneori trebuie să lași viața să se repare singură.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Prietenii sunt minunați până când nu mai sunt, iar astăzi s-ar putea să vezi o persoană așa cum e cu adevărat, nu pentru că ți-a făcut ceva în mod direct, ci pentru că obiceiurile ei se dezvăluie clar și concis. Vezi lucrurile așa cum sunt. Poate că ai ratat steagurile roșii înainte, dar nu astăzi. Ele zboară sus, la fel și hotărârea ta. Ești gata să faci un pas înapoi pentru a crea spațiu între tine și această persoană de care credeai că te poți apropia. Astăzi îți permite să-ți păstrezi reputația în siguranță.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ești menită să te ridici în vârf. Excelența ta este ceea ce te face să te evidențiezi astăzi față de concurență. Capacitatea ta de a crea experiențe memorabile și poziționarea profesională îi ajută pe alții ca tine și își doresc cu adevărat să te vadă reușind. Ești capabilă să faci față unui volum mare de muncă. Așa că, o vei cere după modul în care îți gestionezi sarcinile curente. Lucrurile vor merge bine pentru tine și ești pregătită pentru asta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Când ești puternic condamnată de experiența personală, este imposibil să întorci spatele convingerilor tale. Astăzi, ești o susținătoare a speranței și misionar al iubirii, și nu te simți la mijloc atunci când îți spui părerea. Astăzi, ai ceva de spus despre o situație și da, poate părea ca o predică, așa că adoptă o abordare educațională atunci când împărtășești gândurile tale cu ceilalți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ceva important se îndreaptă spre tine astăzi și vine de la o persoană din viața ta care este poziționată să te ajute să avansezi în carieră sau să faci mai mulți bani. S-ar putea să ți se încredințeze gestionarea resurselor. De asemenea s-ar putea să fii considerată eligibilă pentru o moștenire de la un prieten.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dragostea nu este atât de ușor de găsit. Când ești atrasă de o persoană, vrei să faci o mișcare și să vezi unde merg lucrurile. Astăzi, interesul tău poate rămâne latent și ascuns publicului. S-ar putea să nu fii încă pregătită să-ți dezvălui sentimentele. Ai putea urmări indicațiile mai îndeaproape pentru a vedea dacă sunt gata să faci o mișcare și sunt șanse mari să fie.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Munca interioară poate fi epuizantă, dar astăzi înțelegi în mod inerent că faci asta doar pentru tine. Există o schimbare uimitoare care are loc în viața ta. Se întâmplă pentru că te străduiești să fii cea mai bună versiune a ta. Ai așteptat mult timp pentru asta, iar acum ești mai pregătită ca niciodată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.