Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Încă un deces în presa sportivă, după moartea lui Bogdan Socol

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Jurnalistul sportiv maramureşean Horia Crişan a încetat din viaţă la vârsta de 72 de ani, a anunţat, luni, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare.

"Clubul Sportiv Minaur Baia Mare îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe faţă de trecerea în nefiinţă a fostului jurnalist sportiv şi antrenor de handbal, Horia Crişan (...). Horia Crişan este cel care i-a deschis drumul în handbal nepoatei lui, Oana Borş, extrema echipei Minaur şi a naţionalei Romaniei. Suntem alături de tine, Oana!", a scris clubul Minaur pe Facebook.

Ce spune un jurnalist din Maramureș

De asemenea, jurnalistul sportiv Alin Botioc, realizatorul unei emisiuni al un post local de televiziune, a precizat într-o postare în reţelele de socializare rolul jucat de gazetarul şi antrenorul de handbal Horia Crişan în descoperirea şi promovarea tinerelor talente.

"În cursul zilei de ieri (duminică, n. red.), unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti sportivi ai Maramureşului, Horia Crişan, a pierdut la 72 de ani bătălia cu viaţa, întregind între îngeri alături de regretaţii Ioan P. Pop sau Ioan Mureşan, pleiada gazetarilor sportivi de renume ai judeţului nostru. Horia Crişan a fost decenii la rând un slujitor al condeiului fiind cunoscut datorită emisiunilor de profil realizate la Plus TV Maramureş, respectiv articolele semnate la cotidianul Informaţia Zilei de Maramureş. Nelipsit de la competiţiile de handbal, volei, rugby sau fotbal, Horia Crişan (născut în 1951) şi-a dedicat o parte a vieţii descoperirii şi formării de tinere talente în lumea handbalului, mândria familiei fiind Oana Borş, extrema dreaptă a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare", a scris Alin Botioc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.