Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoție și prostie: au furat 200 de pantofi în valoare de peste 13.000 de dolari, dar au făcut o greșeală pentru care nu-i vor putea vinde niciodată

runsociety.com
pantofi adidasi

O bandă de hoţi a reuşit să-şi dea cu stângul în dreptul atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte. Trei persoane au pătruns într-un magazin din oraşul Huancayo (Peru) şi au fugit cu peste 200 de pantofi sport… însă toţi erau pentru piciorul drept, scrie BBC, citat de spotmedia.ro.

Proprietarul magazinului estimează că marfa furată are o valoare de peste 13.000 de dolari, însă hoţii întâmpină dificultăţi în a o vinde.

Momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile îi arată pe infractori cum sparg lacătul de pe oblonul magazinului în toiul nopţii şi cum folosesc o tricicletă pentru a lua cutii de adidaşi de diferite mărci.

Şeful poliţiei locale, Eduan Diaz, a declarat pentru mass-media peruane: „Am adunat probe de la faţa locului. Ceea ce este neobişnuit la acest jaf este că au fost furaţi doar pantofi pentru piciorul drept”. „Cu ajutorul înregistrărilor şi al amprentelor, vom putea localiza persoanele” responsabile pentru acest furt, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.