Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoţii care au prădat-o pe Mioara Roman au fost PRINŞI: Unde se ascundeau

spynews.ro
mioara roman si petre roman

Oamenii legii 'au pus mâna' pe hoţii care au 'călcat-o' pe fosta soţie a unui premier. Cei care au jefuit-o pe Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, au fost prinşi şi sunt audiaţi de poliţişti. Cei trei bărbaţi au fost prinşi de poliţişti pe teritoriul judeţului Mureş. Au fost duşi la audieri, oamenii legii urmând să decidă ce măsuri se impun în cazul lor, anunţă mediafax.

Citește și: Scandal în sistemul medical: Statul vrea să introducă 9 medicamente noi pe lista de compensate și gratuite, dar nu are bani să le acopere

Reprezentanţii Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti spun că cei patru bărbaţi sunt audiaţi, la Secţia 1 de Poliţie din Capitală. În faţa poliţiştilor sunt acum cei trei presupuşi hoţi care ar fi intrat în casa Mioarei Roman, dar şi şoferul maşinii cu care au fugit din faţa locuinţei acesteia. Bărbaţii au furat din casa Mioarei Roman suma de 1.000 de lei, un parfum şi câteva bijuterii.

Citește și: Replici dure între jurnalistul Dan Tapalagă și adjunctul lui Coldea: ‘…ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea?’

Mioara Roman a fost jefuită, duminică, de trei bărbaţi care au abordat-o oferindu-se să-i repare un burlan de scurgere stricat contra sumei de 50 lei. Ulterior, au cerut o sumă mai mare, femeia nefiind de acord. După o perioadă de negocieri, cei trei au părăsit locuinţa, însă au sustras mai multe bunuri. „După ce au fixat acel burlan, au cerut altă sumă, cu mult mai mare. Persoana nu a fost de acord şi au urmat anumite negocieri. Persoanele au părăsit locuinţa după ce au primit o sumă de bani, dar au sustras şi câteva bunuri. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi a fost audiată persoana vătămată”, potrivit Poliţiei Capitalei. Mioara Roman a sesizat Secţia 1, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, încercând identificarea bărbaţilor şi recuperarea bunurilor, mai spune sursa citată.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.