Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hrana pacienţilor Spitalului Clinic din Sibiu va fi pregătită mai aproape de spital ca să nu fie livrată rece

Spitalul Sfântul Sava
fizioterapie spitalul sfantul sava

Hrana pacienţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu este pregătită, începând de vineri, în apropierea spitalului, după ce a fost gătită la Şura Mare, de unde era livrată şi rece bolnavilor.

"Începând de astăzi, firma de catering care asigură hrana pacienţilor internaţi în cadrul spitalului judeţean va realiza pregătirea, porţionarea şi ambalarea acesteia într-o nouă locaţie situată în proximitatea unităţii sanitare, fapt care va îmbunătăţi şi fluidiza circuitul de livrare a meselor zilnice, astfel încât pacienţii să beneficieze de servicii prompte şi de calitate. Menţionăm că SCJU Sibiu menţine permanent legătura cu reprezentaţii firmei pentru a rezolva cu celeritate orice situaţie cu privire la hrana pacienţilor", se arată în comunicatul SCJU Sibiu.

Până vineri, firma care aducea mâncarea în caserole de plastic pentru pacienţii din cel mai mare spital public din judeţ, o transporta de la peste 40 de kilometri de municipiul Sibiu, unde se află SCJU Sibiu.

"Mâncarea a fost pregătită, până acum, în Şura Mare. Locaţia respectivă a fost una temporară, utilizată în perioada în care firma a identificat, amenajat şi utilat noul spaţiu situat în proximitatea spitalului. Finalizarea şi avizarea acestuia au făcut posibilă această relocare, care va fluidiza procesul de livrare a hranei", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.