Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hristo Stoicikov a deplâns vineri moartea lui Pele, pe care l-a descris ca un model de inspirație

pele

Fostul atacant bulgar Hristo Stoicikov a deplâns vineri moartea lui Edson Arantes do Nascimento ''Pele'', pe care l-a descris ca un model de inspiraţie pentru generaţii de fotbalişti, inclusiv unul personal pentru a marca goluri, transmite EFE.

''Vei fi întotdeauna inspiraţia generaţiilor! Mulţumesc că m-ai acceptat ca prieten! Îţi mulţumesc că m-ai invitat la meciul tău aniversar de 50 de ani! Îţi mulţumesc că m-ai trecut pe lista ta cu cei mai mari jucători de fotbal! Eşti singurul campion mondial de trei ori! Eşti Regele Pele! Mulţumesc pentru tot şi odihneşte-te în pace!'', a scris Stoicikov pe contul său de Facebook, postând şi o fotografie în care se îmbrăţişează cu Pele, conform Agerpres.

''Mulţumesc, Rege, odihneşte-te în pace. Numărul 10 al Braziliei, eternul campion mondial'', a mai scris Stoicikov pe Instagram, unde a postat o fotografie cu Pele la Selecao.

Încă de la începutul lunii, câştigătorul Balonului de Aur din 1994 şi-a manifestat admiraţia sa faţă de Pele, care era internat într-un spital din Sao Paulo, din cauza complicaţiilor unui cancer de colon.

''În regatul fotbalului, regele va fi mereu unul! Inspiraţia mea de a marca goluri! Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că am fost prezentat lui Pele! Acum mă rog să-i dau puterea de a câştiga bătălia împotriva bolii!'', scria atunci Stoicikov pe Facebook.

Legenda fotbalului Pele, care a încetat din viaţă joi, la vârsta de 82 de ani, este singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970). Edson Arantes do Nascimento, pe numele său real, a fost ales în 1999 sportivul secolului XX de către Comitetul Internaţional Olimpic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.