Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Huiduieli regizate la congresul PNL. Ce îi pregătește Orban lui Iohannis

hotnews.ro
Congres PNL

80 de delegați din mai multe filiale liberale care îl susțin pe Ludovic Orban au primit indicații precise pentru congresul de mâine de la Romexpo unde trebuie, nici mai mult nici mai puțin, să-l huiduie pe președintele Klaus Iohannis și pe contracandidatul său, premierul Florin Cîțu.

Lupta pentru putere din PNL a ajuns în faza pe regii comandate de liderii care își susțin candidatul cu prea mult patos, din informațiile noastre. Filialele Vrancea (unde Ion Ștefan este președinte), Sector 3 (Antonel Tănase, președinte), Sector 5 (Mihai Tănăsoiu președinte) și Dâmbovița (Virgil Guran, președinte) au primit directiva de la echipa Orban să aibă câte 20 de oameni care să huiduie și să protesteze în timpul discursului președintelui Iohannis.

Motivul este evident, echipa Orban speră astfel să creeze emoție și să lase impresia că fostul premier are mai multă susținere decât în realitate și mai mulți liberali care îl vor la șefia partidului decât arată cifrele. Cu 40 de filiale din 48 care au votat moțiunea lui Florin Cîțu, regia unor momente de nemulțumire și protest pare ultima soluție pentru susținătorii lui Ludovic Orban.

De altfel, tensiunea de la congresul de sâmbătă a fost prefațată joi seara când, în cadrul unui interviu în direct, Ludovic Orban a răbufnit la adresa contracandidatului său: “M-a pensionat, a spus că mi-am ales un mod urât de a ieşi din politică. Dar ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies? El decide cine intră şi cine iese din politică? Nu îi e ruşine un pic?”

Vă amintim că sâmbătă, 25 septembrie, liberalii își aleg conducerea, eveniment la care a și-a anunțat participarea și șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.