Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunedoara: Filiala judeţeană ALDE va stabili candidaţii în alegerile locale până pe 15 martie

cotidianul.ro
alde tariceanu

Filiala judeţeană ALDE Hunedoara va definitiva listele de candidaţi în alegerile locale până la data de 15 martie, procesul fiind întârziat în contextul în care acestea trebuiau încheiate până la 17 februarie, de fosta conducere a filialei, declarat marţi preşedintele interimar al acesteia, Mircea Moloţ.

Acesta a menţionat că ALDE Hunedoara îşi propune să obţină un scor de circa 10% la alegerile pentru Consiliul Judeţean Hunedoara şi că numele candidatului pentru funcţia de preşedinte al instituţiei administrative va fi comunicat după mijlocul lunii martie.

"Sper ca până pe 15 martie să avem candidaţi de primar în toate unităţile administrativ-teritoriale, deşi plecăm de la zero. Sigur, situaţia nu este una grozavă (...) Suntem în discuţii cu oameni responsabili pentru candidaturi", a spus preşedintele interimar ALDE Hunedoara, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că filiala ALDE Hunedoara va merge singură în alegerile locale şi că la nivel de conducere judeţeană nu se va interveni pe listele trimise de organizaţiile locale. De asemenea, pe listele ALDE Hunedoara vor putea candida şi independenţi, susţinuţi de conducerea organizaţiei judeţene.

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

În ceea ce priveşte plecarea din ALDE Hunedoara a deputatului Marius Surgent, care îndeplinea şi funcţia de preşedinte al filialei judeţene, Mircea Moloţ a menţionat că acesta a părăsit organizaţia împreună "cu câţiva membri" şi că o parte dintre ei ar fi oameni cărora "le era frică" de faptul că şi-ar fi putut pierde funcţiile.

"N-au plecat preşedinţi de organizaţii locale sau aleşi locali, cu excepţia preşedintelui organizaţiei municipale Hunedoara", a arătat Moloţ.

Deputatul Marius Surgent a plecat din ALDE la sfârşitul lunii februarie, anunţând că a depus o cerere de afiliere la grupul PNL. Validarea sa ca membru al PNL va fi făcută de organizaţia Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.