Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunter Biden, deranjat de pozele cu el în care se droga sau făcea sex: îl dă în judecată pe Rudy Giuliani pentru defăimare

hunter biden

Hunter Biden îl dă în judecată pe Rudy Giuliani pentru defăimare cu informaţii extrase din "laptopul din iad"

Hunter Biden, fiul preşedintelui democrat al SUA, Joe Biden, l-a acţionat marţi în judecată pe Rudy Giuliani, fostul avocat al preşedintelui republican Donald Trump, pentru presupusă manipulare şi difuzare de informaţii private sustrase din laptopul său, transmite agenţia EFE, informează Agerpres.

Plângerea a fost înaintată unui tribunal federal din Los Angeles şi este de asemenea îndreptată împotriva lui Robert Costello, fost procuror general şi avocat al lui Giuliani. Pe aceştia doi din urmă Hunter Biden îi acuză că sunt principalii responsabili ai "anihilării totale" a vieţii sale private. "În ultimele luni sau chiar în ultimii ani, pârâţii şi-au consumat o mare cantitate de timp şi energie pentru a căuta, pirata, altera, manipula, copia, difuza şi, în general, pentru obsesia faţă de datele care le-au fost oferite şi au fost sustrase", acuză Hunter Biden.

Context

Începând din campania electorală din anul 2020, Giuliani, Trump şi alţi politicieni republicani au transmis presei informaţii despre afacerile presupus corupte ale fiului lui Joe Biden care au fost sustrase dintr-un laptop pe care Hunter Biden îl lăsase la un centru de reparaţii pentru calculatoare din statul Delaware.

Informaţii extrase din "laptopul din iad" sunt în prezent folosite în procesul de impeachment (destituire şi punere sub acuzare) pe care congresmenii republicani încearcă să-l lanseze împotriva preşedintelui Joe Biden, acuzându-l pe acesta că ar fi profitat de afacerile dubioase ale fiului său în China şi Ucraina, în cea din urmă, conform republicanilor, o anchetă de corupţie ce viza compania Burisma cu care colabora Hunter Biden fiind închisă în urma presiunilor făcute de Joe Biden pe vremea când era vicepreşedinte al SUA.

Fotografii obţinute din acelaşi laptop îl arată pe Hunter Biden în ipostaze compromiţătoare, în timp ce întreţinea raporturi sexuale sau consuma droguri, el recunoscând de altfel că în trecut a fost dependent de droguri.

În luna martie, Hunter Biden l-a dat în judecată şi pe proprietarul centrului de reparaţii pentru calculatoare unde-şi lăsase laptopul din care au fost sustrase toate acestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.