Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hurezeanu condamnă atacul la adresa sănătății președintelui Traian Băsescu

emil hurezeanu

Jurnalistul Emil Hurezeanu a condamnat atacul la adresa sănătății președintelui Traian Băsescu, precizând că mai înainte de toate ar trebui să respectăm suferința. „Suferința fizică este respectată, nu devine subiect de atac la persoană”, a spus acesta la Digi 24.

„Convingerea mea este că asistăm la o operațiune extremă de asasinat moral, care se practică în timpul alegerilor. Mijloacele sunt precare și se atinge un nivel foarte jos. Președinții, oamenii de stat sunt datori să-și facă publice buletinele de sănătate. Știm că de-a lungul timpului, liderii importanți au avut probleme. Dar îi respect suferința, nu devine subiect de atac la persoană. Chiar și președintele și primul-ministru au nevoie de o platformă de protecție, de menajare. În definitiv, sunt reprezentanții societății, reprezintă națiunea, statul”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu.
Acesta a precizat că un astfel de comportament denotă lipsa de respect pentru țară: „Purtându-te așa este o formă indirectă de a nu-ți respecta țara. Președintele e interesat de sănătatea lui, statul vrea să aibă un președinte apt - valid, funcțional. Asta o fac instituțiile statutului, clinicile. Circuite formalizate, ca în fiecare stat. Nu poți să aproximezi în mizerie, în resentiment, starea de sănătate a unui om fără mijloacele adecvate. Suferința fizică este respectată, nu devine subiect de atac la persoană”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.