Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a bătut fosta soţie şi a încercat să o violeze, deși avea ordin de protecție: A amenințat-o și cu moartea, iar acum e după gratii

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din judeţul Suceava a fost arestat preventiv după ce şi-a bătut fosta soţie şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, fără acordul ei.

Femeia originară din comuna Ilişeşti, judeţul Suceava, a sesizat în cursul zilei de sâmbătă, prin numărul de urgenţă 112, că a fost agresată de fostul soţ. Iniţial, poliţiştii au emis un ordin provizoriu de protecţie, prin care s-a dispus ca bărbatul să părăsească temporar locuinţa comună din Ilişeşti şi să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de fosta soţie.

După ce şi femeia a fost audiată, anchetatorii au extins cercetările şi au adunat noi probe la dosar. Astfel, bărbatul a fost acuzat de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi tentativă la infracţiunea de viol, scrie news.ro.

Potrivit poliţiştilor, vineri seară, bărbatul i-a adresat femeii ameninţări cu moartea, după care a scos-o cu forţa din casă şi a lovit-o, încercând totodată să întreţină relaţii sexuale cu aceasta fără acordul ei.

Agresorul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, după care magistraţii de la Judecătoria Gura Humorului au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.