Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

I-a devenit obsesie! Singura întrebare pe care copilul care și-a ucis colegii în Serbia le-o pune doctorilor neîncetat

copil serbia criminal mascacru

Copilul care a comis masacrul din Serbia continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare. Singurul lucru care îl interesează este dacă a devenit popular. Conform breakinglatest.news, băiatul în vârstă de 13 ani, suspectat că a comis masacrul de la școala din Vračar, nu a fost niciodată interesat de victime, singurul lucru care contează pentru el fiind dacă a devenit popular în urma gestului său.

"Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?", ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat. Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

"Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare. (...) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut", spune sursa citată. Băiatul pregătea planul de o lună întreagă, după cum a declarat el însuși și după cum a reieșit din datele de pe telefonul său. Copilul a căutat pe internet Codul Penal al Serbiei pentru a vedea dacă copiii pot fi trași la răspundere penală. Întrucât va împlini 14 ani în iulie, el a accelerat întregul plan.

De asemenea, în noaptea dinaintea crimei în masă, el a vizionat un film despre un masacru la o școală din America. Potrivit telegraf.rs, băiatul a mers la școală, miercurea trecută, cu un rucsac în care se aflau două pistoale și 4 cocktail-uri Molotov. În doar 120 de secunde, a împușcat 14 copii, un agent de securitate și un profesor de istorie. A ucis 7 fete, 1 băiat și 1 agent de pază, iar 6 persoane au fost rănite. Ancheta de până acum, citată de telegraf.rs, a arătat că băiatul a planificat fiecare detaliu.

În locuință sa poliția a găsit numele a 16 copii pe care plănuia să-i omoare. Se presupune că anumiți copii erau mai buni decât el la ceva și nu dorea ca ei să iasă în evidență la școală pentru abilitățile lor. Nu se știe cum părinții nu au observat ce plănuia și făcea băiatul timp de o lună. Guvernul Serbiei a stabilit că toţi cei care deţin arme de foc fără licenţă trebuie să le predea de bună voie, în termen de o lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.