Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a șantajat iubitul însurat și a ajuns după gratii: Povestea unei tinere din Dej

catuse femeie

A crezut că dacă îl șantajează pe iubitul său însurat va face rost de bani, nu și de ”brățări”! Este poveste pe care și-a imaginat-o o tânără focoasă de 28 de ani din Dej, care a reușit să stoarcă de bani un bărbat însurat, de 51 de ani, după mai multe conversații fierbinți pe Facebook.

Tânăra l-a amenințat, după câteva zile, pe bărbatul însurat că îi va spune soției de legătura dintre ei începută virtual în urmă cu mai multe săptămâni. Cei doi au vorbit despre tot felul de fantezii sexuale, iar în mintea tinerei a încolțit planul de a-l face de bani pe bărbatul cu o vârstă de aproape două ori mai mare decât a ei. Femeia i-a spus ”iubitului” că va face publice toate conversațiile deocheate pe rețelele de socializare și că îi va spune și soției ce soț are. Asta, dacă nu îi dă 5.000 de lei.

Simțindu-se cu musca pe căciulă, bărbatul de 51 de ani a livrat toată suma, însă povestea era abia la început. ”Amanta” virtuală i-a cerut încă 2.300 de euro. Pentru că nu mai avea de unde să îi dea atâția bani, ”îndrăgostitul” și-a asumat că soția va afla de escapada sa virtuală și s-a dus la poliție să își denunțe ”amanta”. Polițiștii și-au făcut repede meseria și au reținut-o pe tânăra de 28 de ani pentru 24 de ore sub acuzația de șantaj. Femeia ar putea fi arestată pentru 30 de zile, dacă judecătorii vor decide că este un pericol public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.